Trening "Act Your Ingenious"

Otkrij čari neformalne edukacije i nauči nove alate i metode kazališta potlačenih za rad s mladima. Prijave su otvorene do 14. veljače 2019. godine.

· Rad s mladima,Erasmus plus,Kazalište potlačenih,Theatre

Želiš li naučiti kako koristiti metode i alate kazališta potlačenih u radu s mladima? Kako potaknuti raspravu među mladima o konzumerizmu, ekologiji i "zero waste" konceptu? Saznati kako možeš reciklirati i ponovno koristiti odbačene materijale za kreiranje kazališne scenografije? Naučiti kako potaknuti mlade da u svojoj lokalnoj zajednici prakticiraju odgovorno ekološko ponašanje i razvijaju vještine ručnog rada? Otkriti čari neformalne edukacije? Čitaj dalje, ova edukacija je baš za tebe!

Augusto Boal - Theatre of Oppressed

Cilj projekta je prenijeti znanja i vještine osobama koje rade s mladima o novim praksama u radu s mladima, posebice metode i alate kazališta potlačenih, te potaknuti razvoj vještina ručnog rada koristeći reciklirane materijale kako bi se smanjila nepotrebna količina otpada u produkciji kazališnih predstava. Naučena znanja i stečene vještine osobe koje rade s mladima će moći prenijeti na mlade i primijeniti u svome budućem radu.

Sudionici će trebati samostalno ili u grupi s ostalim sudionicima predložiti, pripremiti i provesti aktivnost tijekom edukacije za druge sudionike kako bi prenijeli znanja i vještine iz navedenih područja.

Prijavi se! Tražimo 3 sudionika koji će zajedno s 24 osobe koje rade s mladima iz Hrvatske, Portugala, Francuske, Makedonije, Italije i Španjolske od 16.04.2019. do 23.04.2019. godine na šestodnevnoj edukaciji stjecati navedena znanja i vještine.

Smještaj za sudionike će biti organiziran u “La Zarandilla Natural Center” u mjestu Munébrega nadomak grada Calatayud.

Projekt je sufinanciran Erasmus+ programom Europske unije. Troškovi smještaja i prehrane pokriveni su u cijelosti, a troškovi putovanja do maksimalnog iznosa od 275€.

Prijave su otvorene od 6. veljače 2019. god. do 14. veljače 2019. god. Prijavljeni će biti obaviješteni o rezultatima do 18. veljače 2018. god.

Ukoliko imaš dodatnih pitanja slobodno nam se obrati na info@udrugaprizma.hr

Još uvijek nisi?! Prijavi se na naš newsletter i budi prvi/a koji/a će dobiti informaciju o projektima direktno u inbox.