Trening - DigiView: applying video and photography skills in youth work

Prijavi se i razvij digitalne kompetencije za rad s mladima

· Digital skills,Youth Work,Training Course

Trening "DigiView: applying video and photography skills in youth work" dugoročni je projekt s ciljem razmjene ideja, znanja, vještina i dobre prakse o ulozi multimedije u radu s mladima, posebice fotografije i videa. Sudionici će imati priliku razvijati digitalne vještine vezane uz fotografiju i video, razviti razumijevanje o ulozi mladih u lokalnim zajednicama u kontekstu aktivnog sudjelovanja i društvene uključivosti raznih društvenih skupina kroz multimediju. Ako te zanima razvijanje znanja i vještina u području multimedije, posebice fotografije i videa, nastavi čitati dalje.

Prva aktivnost:

Ukupno 39 osoba koje rade s mladima iz Hrvatske, Švedske, Albanije, Crne Gore, Estonije, Francuske, Grčke, Njemačke, Mađarske, Kosova, Portugala, Rumunjske i Slovačke će se okupiti u Škoderu u Albaniji od 29. kolovoza do 7. rujna 2019. godine, gdje će se održati prva edukacija na temu primjene fotografskih vještina u radu s mladima.

Druga aktivnost:

Od 6. do 15. studenog u obalnom gradiću Bar u Crnoj gori održati će se druga edukacija na temu primjene video vještina u radu s mladima. Prijave za ovu aktivnost biti će otvorene naknadno!

Više informacija o projektu pročitajte ovdje.

Projekt je sufinanciran Erasmus+ programom Europske unije. Troškovi smještaja i prehrane pokriveni su u cijelosti, a troškovi putovanja za edukaciju u Albaniji do maksimalnog iznosa od 180€, te za edukaciju u Crnoj gori do maksimalnog iznosa od 180€. ukupno 3 sudionika/ce

Udruga Prizma može osigurati sudjelovanje 3 osobe koje rade s mladima na edukaciji. Pri odabiru sudionika prednost će imati članovi udruge.

Odabrani sudionici će trebati aktivno sudjelovati u pripremnim aktivnostima, edukaciji u Albaniji i diseminacijskim aktivnostima (primjeniti naučeno u lokalnoj zajednici održavanjem radionice za mlade, u okviru redovitih aktivnosti s mladima ili organiziranjem novih aktivnosti za mlade).

Napomena: Prijava se odnosi na prvu aktivnost koja će se održati u Albaniji od 29. kolovoza do 7. rujna 2019. godine. U slučaju da vas zanima razvijanje vještina vezanih uz video sadržaje i želite sudjelovati na drugoj aktivnosti pretplatite se na naš newsletter putem kojega ćemo vas obavijestiti kada se otvori mogućnost prijave na drugu aktivnost.

Prijave su otvorene od 20. do 30. lipnja 2019. godine, a prijavljeni će biti obaviješteni o odabiru 1. srpnja 2019. godine.

Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nam se obratite na info@udrugaprizma.hr

Još uvijek nisi?! Prijavi se na naš newsletter i budi prvi/a koji/a će dobiti informaciju o projektima direktno u sandučić.