Trening DigiView: applying video and photography skills in youth work #2

Prijavi se i razvij digitalne kompetencije za rad s mladima.

· Erasmus plus,Digital skills,Training Course,Youth Work

Trening "DigiView: applying video and photography skills in youth work" dugoročni je projekt s ciljem razmjene ideja, znanja, vještina i dobre prakse o ulozi multimedije u radu s mladima, posebice fotografije i videa. Sudionici će imati priliku razvijati digitalne vještine vezane uz fotografiju i video, razviti razumijevanje o ulozi mladih u lokalnim zajednicama u kontekstu aktivnog sudjelovanja i društvene uključivosti raznih društvenih skupina kroz multimediju. Ako te zanima razvijanje znanja i vještina u području multimedije, posebice fotografije i videa, nastavi čitati dalje.

Fotografija sudionika s prve edukacije koja se održala u Albaniji.

Ukupno 39 osoba koje rade s mladima iz Hrvatske, Švedske, Albanije, Crne Gore, Estonije, Francuske, Grčke, Njemačke, Mađarske, Kosova, Portugala, Rumunjske i Slovačke će se okupiti u prekrasnom obalnom gradiću Bar u Crnoj Gori od 6. do 15. studenog 2019. godine, gdje će se održati druga edukacija na temu primjene video vještina u radu s mladima.

Više informacija o projektu pročitajte ovdje.

Projekt je sufinanciran Erasmus+ programom Europske unije. Troškovi smještaja i prehrane pokriveni su u cijelosti, a troškovi putovanja za edukaciju u Crnoj Gori do maksimalnog iznosa od 180€.

Udruga Prizma može osigurati sudjelovanje na edukaciji za ukupno 3 osobe koje rade s mladima.

Prijave su otvorene od 18. do 30. rujna 2019. godine, a prijavljeni će biti obaviješteni o odabiru 1. listopada 2019. godine.

Fotografija sudionika s prve edukacije koja se održala u Albaniji.

Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nam se obratite na info@udrugaprizma.hr

Još uvijek nisi?! Prijavi se na naš newsletter i budi prvi/a koji/a će dobiti informaciju o projektima direktno u sandučić.