Edukacija o ljudskim pravima

Prijavi se na edukaciju o ljudskim pravima i razvij znanja i vještine potrebne za rad s mladima u području ljudskih prava

· Training Course,Youth Work

Radiš s mladima i zanimaju te ljudska prava? Želiš otkriti nove metode neformalnog obrazovanja koje možeš koristiti u svome radu s mladima? Onda je ovo prava edukacija za tebe. Čitaj dalje.

Prva edukacija će se održati na otoku Madeira u Portugalu od 25. lipnja do 4. srpnja 2021. godine. Nakon edukacije osobe koje rade s mladima će trebati pripremiti i provesti radionice o ljudskim pravima za najmanje 50 mladih osoba. Druga edukacija o ljudskim pravima će se održati u Busteni u Rumunjskoj od 15. do 24. listopada 2021. godine. Također, sudionici će trebati sudjelovati u online evalucijskim sastancima i nakon održane edukacije u Rumunjskoj provesti radionice za mlade osobe i prenijeti stečena znanja i vještine.

Udruga Prizma traži troje sudionika iz Hrvatske. Pri odabiru sudionika prednost imaju članovi i volonteri udruge Prizma te osobe koje rade s mladima s područja Zadarske, Šibensko-kninske i Ličko-senjske županije, a ako ste osoba s manje mogućnosti, pružit ćemo vam posebnu podršku.

Važno! Obavezno je sudjelovanje na obje edukacije i provoditi aktivnosti na lokalnoj razini s mladima u suradnji s udrugom Prizma.

Više informacija o projektu pronađite ovdje.

Prijave se zaprimaju do 07. lipnja 2021., a prijavljeni će biti obaviješteni o rezultatima 08. lipnja 2021 godine.

Preuzmi prijavnicu, ispuni ju i pošalji na info@udrugaprizma.hr

Projekt je sufinanciran sredstvima programa Erasmus+ Europske unije. Troškovi smještaja (Machico, Madeira) i prehrane pokriveni su u cijelosti, a troškovi putovanja na otok Madeiru  do iznosa od 530 €.

Ako imate dodatnih pitanja, slobodno nam se obratite na info@udrugaprizma.hr.

Još uvijek nisi?! Prijavi se na naš newsletter i budi prvi/a koji/a će dobiti informaciju o projektima direktno u sandučić.