FOPE: Focus on People's Exile

Prijavi se na međunarodni projekt snimanja dokumentarnog filma na temu izgnanstva.

· Youth Exchange,Documentary,Erasmus plus

O projektu

Želiš razmijeniti mišljenje, ideje ili iskustvo te raspraviti o temi izgnanstva? Sudjelovati na radionicama o snimanju dokumentarnog filma? Snimati dokumentarni film koji će biti prikazan na međunarodnom filmskom festivalu u Grčkoj? Povezati se s mladima iz Hrvatske, Francuske i Grčke? Ukoliko imaš između 18. i 30. godina, te želiš biti dio međunarodnog tima koji će zajedno snimati dokumentarni film na temu izgnastva prijavi se. U potrazi smo za 6 kreativaca koji su spremni odvažiti se na avanturu i sudjelovati na radionici u Hrvatskoj, te razmjenama mladih u Francuskoj i Grčkoj. Prije ispunjavanja prijave molimo te da pročitaš i provjeriš da li možeš sudjelovati na lokalnoj radionici "Uvod u participativnu metodu snimanja dokumentarnog filma", te na međunarodnoj razmjeni mladih u Francuskoj i u Grčkoj, na kojima ćemo koristeći participativne metode snimati dokumentarni film. Naknada za sudjelovanje na projektu je 400,00 kn, a ona pokriva troškove organizacije lokalne radionice te članstvo u udruzi Prizma. U sklopu projekta su osigurani besplatan smještaj i hrana te će putni troškovi biti refundirani za razmjene mladih u Francuskoj i Grčkoj, dok je za radionicu u Hrvatskoj osiguran besplatan smještaj.

Partneri

La Foule d'eau |Paris, Francuska

Youthnet Hellas | Atena, Grčka

Udruga Prizma | Gračac, Hrvatska

Uvod u participativnu metodu snimanja dokumentarnog filma

Vrijeme održavanja: 11.8.2017.-12.8.2017.

Mjesto održavanja: Gračac, Hrvatska

Osigurano besplatno noćenje.

Photo by Boris Kacan

Razmjena mladih u Francuskoj

Vrijeme održavanja: 1.9.2017. - 8.9.2017.

Mjesto održavanja: Paris, Francuska

- tri besplatna obroka dnevno;

- putni troškovi će biti refundirani u iznosu do 275€;

- besplatan smještaj u hotelu.

Razmjena mladih u Grčkoj

Vrijeme održavanja: 24.2.2018. - 03.03.2018.

Mjesto održavanja: Larissa, Grčka

- tri besplatna obroka dnevno;

- osigurane avionske karte;

- dodatni putni troškovi će biti refundirani do 50€;

- besplatan smještaj u hotelu;

Ukoliko imaš dodatnih pitanja ili ti treba pomoć pri prijavi javi nam se na Email: info@udrugaprizma.hr

Želiš saznati više o projektima koje organiziramo? Prijavi se na naš newsletter i budi prvi/a koji/a će dobiti informaciju o projektima direktno u Email inbox.