Return to site

Garancija za mlade

Tražiš posao ili se želiš nastaviti školovati?

· LPM,Prilike za mlade

Što je garancija za mlade?

To je program koji nudi mladima podršku i pomoć pri zapošljavanju i obrazovanju. Uz pomoć ovog programa mladi se mogu brže zaposliti, besplatno savjetovati o svojoj karijeri, dodatno obrazovati i sl. Na primjer, ako želiš dobiti kvalitetnu ponudu za posao unutar najviše 4 mjeseca nakon što završiš ili napustiš obrazovanje, ili npr. iz vedra neba dobiješ otkaz, ovaj program ti to omogućava, bez obzira da li si prijavljen/a u zavodu za zapošljavanje ili ne.

Gdje mogu saznati više?

Zanima te više? Ako želiš, možeš biti potpuno samostalan/na u svojoj potrazi za obrazovanjem ili poslom. Međutim, ako ne znaš sam/a i treba ti podrška u izboru prave škole, karijere, traženju posla, kreiranju životopisa ili molbe dostupna ti je puna podrška i pomoć. Saznaj više informacija na internet stranici www.gzm.hr
 

Aktivnost informiranja o prilikama za mlade provodi se u sklopu projekta "Izrada programa za mlade s područja općine Gračac". Projekt provodi općina Gračac u suradnji s udrugom Prizma iz Gračaca, Carpe Diem iz Karlovca te Mladi u EU iz Šibenika. Izrada programa za mlade s područja općine Gračac provodi se uz financijsku podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK