Otvorili smo klub za mlade Tamo Iza

Mladi iz Općine Gračac dobili novi prostor u kojemu mogu kvalitetno provoditi svoje slobodno vrijeme

· Klub za mlade

Uz pomoć volontera adaptiran je i uređen klub za mlade koji je dobio simboličan naziv Tamo Iza zbog lokacije na kojoj se nalazi i zbog činjenice da kada se govori o mladima iz Gračaca, često ih se smješta "tamo iza" Velebita. Klub za mlade se nalazi u zgradi iza pošte, sa stražnje strane zgrade na adresi Obrovački odvojak 6, Gračac.

Po prvi puta mladi s područja Općine Gračac imaju infrastrukturu i resurse da samostalno kvalitetno organiziraju svoje slobodno vrijeme. Prostor kluba je otvoren od ponedjeljka do petka od 8:00 do 16:00 sati, a članovi kluba mogu pristupiti i koristiti klub putem pametne brave sedam dana u tjednu od 8:00 do 22:00 sata.

Za koga?

Za mlade od 15 do 30 godina mladosti, posebice s područja općine Gračac. Imaš manje od 15 godina? Pripremili smo i za tebe nešto. :)

O projektu!

Naziv projekta: Klub za mlade Tamo Iza
Nositelj: Udruga Prizma
Vrijednost: 75.000,00 kn
Sufinancira: Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku
Trajanje: 01.01.2020. - 31.01.2020. godine
Ciljevi:
Podignuti društvenu aktivnost i razinu kvalitete života mladih s područja općine Gračac putem organiziranog provođenja slobodnog vremena u okviru poludnevnog boravka za mlade.
Podići razinu informiranosti mladih o mogućnostima volontiranja, aktivnim politikama za mlade, mobilnosti u okviru programa Erasmus+, besplatnih edukacija te društvenih i
kulturnih događanja .
Povećati broj neformalnih edukacija, društvenih, kulturnih i volonterskih aktivnosti za mlade s područja Općine Gračac educiranjem mladih o volonterstvu, projektnom menadžmentu, pametnoj tehnologiji i sigurnosti u prirodi.

Želiš znati više?

Kontaktiraj voditelja Kluba mladih Tamo Iza na juraj@udrugaprizma.hr ili voditelja projekta na filip@udrugaprizma.hr ili nas posjeti na adresi Obrovački odvojak 6, odmah iza pošte.

Projekt "Klub za mlade Tamo Iza" provodi Udruga Prizma uz financijsku podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.