Uspješno održana edukacija i studijski posjet u Hrvatskoj

U okviru projekta "Media and Information Literacy in Adult Education" posjetili smo Student TV, Radio Student, Mediatoolkit i druge

· Media Literacy,Erasmus plus,Medijska pismenost

Od 23. veljače do 1. ožujka održana je edukacija o medijskoj i informacijskoj pismenosti i studijski posjeti u okviru provedbe projekta "Media and Information Literacy in Adult Education" sufinanciranog sredstvima Europske unije iz Erasmus+ programa.

Tijekom sedmodnevnog druženja sa partnerima iz Španjolske, Estonije i Francuske posjetili smo Radio Student, Student TV, Mediatoolkit, Agenciju za elektroničke medije i pokušali pobjeći iz sobe za bijeg. Cilj projekta je razmjeniti dobru praksu i testirati inovativne metode u medijskoj i informacijskoj pismenosti kako bismo povećali sposobnost kritičkog razmišljanja odraslih o sadržaju koje primaju putem društvenih medija.

Sufinancirano sredstvima programa Europske unije Erasmus+. Ovaj članak odražava isključivo stajalište Udruge Prizma i Komisija se ne može smatrati odgovornom prilikom uporabe informacija koje se u njoj nalaze.