Trening "Mind Full Nest"

Istraži svoj puni potencijal i razvij vještine potrebne za rad s mladima. Prijave su otvorene do 24. rujna 2018. godine

· Youth Work,Training Course

Živiš li u trenutku? Jesi li potpuno prisutan i svjestan svoje okoline, gdje se nalaziš i što radiš? Želiš li istražiti svoj puni potencijal i otkriti vlastite talente? Naučiti kako podržati osobni razvoj mladih putem iskustvenog učenja i neformalnog obrazovanja?

Potakni svoj osobni razvoj uz ples i pjevanje, poeziju, crtanje, pričanje priča i meditaciju te nauči kako podržati osobni razvoj mladih, posebice izbjeglica i migranata. Razvojem vlastite svijesti moći ćeš podržati osnaživanje mladih, posebno onih kojima je to najpotrebnije. Sedmodnevna edukacija za osobe koje rade s mladima se temelji na inovativnom konceptu koji podrazumijeva održavanje trenutne svijesti o mislima, osjećajima, tjelesnim osjetima i okolini u kojoj se nalazimo.

Cilj projekta je razviti kompetencije osoba koje rade s mladima i inspirirati ih kako bi mogli raditi s mladima na smisleniji način. Tijekom edukacije ćeš naučiti razne metode neformalnog obrazovanja, steči znanja potrebna za rad s mladima i razviti vještine potrebne za holistički pristup u radu s mladima.

Prijavi se! Tražimo 3 sudionika koji će zajedno s 24 osobe koje rade s mladima iz Hrvatske, Cipra, Bugarske, Češke, Grčke, Poljske, Portugala i Rumunjske od 24.11.2018. do 3.12.2018. godine na sedmodnevnoj edukaciji stjecati navedena znanja i vještine.

Prijave su otvorene od 20. rujna 2018. god. do 24. rujna 2018. god. Prijavljeni će biti obaviješteni o rezultatima do 28. rujna 2018. god.

Više informacija o projektu pronađi ovdje.

U slučaju odabira potrebno je sudjelovati u troškovima organizacije s 30€ koji se plaćaju organizatoru edukacije "allaZOYME” - We live, we progress". U slučaju da ste osoba s manje mogućnosti (to je potrebno navesti i dokazati u prijavnom obrascu) Udruga Prizma će osigurati troškove organizacije za vas.

Projekt je sufinanciran programom Erasmus+ Europske unije. Troškovi smještaja i prehrane pokriveni su u cijelosti, a troškovi putovanja do maksimalnog iznosa od 275€.

Još uvijek nisi?! Prijavi se na naš newsletter i budi prvi/a koji/a će dobiti informaciju o projektima direktno u inbox.