Od mjere do karijere

Želiš pokrenuti vlastiti posao, ali nemaš novaca?

· LPM,Prilike za mlade

Znaš li da možeš dobiti do 55.000,00 kuna bespovratno za otvaranje svojeg poduzeća, tvrtke ili obrta?

Imaš priliku besplatno usvojiti nova ili usavršiti postojeća znanja i vještine kako bi brže pronašao/la posao. Čak, ako želiš otvoriti svoju tvrtku ili obrt, ne moraš imati svoj vlastiti novac za pokretanje posla. Imamo pravu informaciju za tebe, čitaj dalje.

Tko mi to omogućava?

Ministarstvo rada i mirovinskog sustava i HZZO provode 9 aktivnih mjera s ciljem poticanja zapošljavanja, dodatnih edukacija radnika i očuvanja radnih mjesta.

Gdje mogu saznati više?

Kako bi ostvario svoja prava i iskoristio mogućnosti za zapošljavanje koje ti se pružaju u Hrvatskoj skini i pročitaj ovu brošuru ili posjeti internet stranicu www.mjere.hr

Aktivnost informiranja o prilikama za mlade provodi se u sklopu projekta "Izrada programa za mlade s područja općine Gračac". Projekt provodi općina Gračac u suradnji s udrugom Prizma iz Gračaca, Carpe Diem iz Karlovca te Mladi u EU iz Šibenika. Izrada programa za mlade s područja općine Gračac provodi se uz financijsku podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.