Natječaj za posao

Tražimo grafičkog/u dizajnera/icu. Prijave su otvorene do 4. studenoga 2019. godine.

· Generator kulture,Benkovac

Natječaj za posao

Grafički dizajner (m/ž) na radnom mjestu Voditelj komunikacija i promidžbe

Pojmovi koji imaju rodno značenje korišteni u ovom tekstu jednako se odnose na muški i na ženski rod bez obzira jesu li korišteni u muškom ili ženskom rodu.

Opis posla

Tražimo osobu sa iskustvom u području komunikacije, grafičkog dizajna i fotografije za zaposlenje na puno radno vrijeme (40 sati tjedno), na određeno u trajanju od 3 godine, za rad u uredu i povremeno na terenu, s probnim rokom od 3 mjeseca. Predviđeni početak rada je 5. studeni 2019. godine (mogućnost dogovora oko točnog datuma početka rada). Mjesto rada: ured u Zadru (na poluotoku).

Opseg posla:

- grafički dizajn;

- dizajn vizualnih identiteta, dizajn tiskovnih medija, dizajn digitalnih medija;

- priprema za tisak;

- produkcija i implementacija kreativnih rješenja;

- samostalna komunikacija sa tiskarama i partnerima;

- snimanje i obrada fotografija;

- samostalno vođenje projekata od pripreme, idejnog rješenja, prezentacije do finalne razrade;

- upotreba komunikacijskih alata.

Uvjeti:

- izvrsno poznavanje Adobe paketa (Photosop, Illustrator, InDesign);

- snalaženje u MacOS i Windows sučeljima;

- poznavanje engleskog jezika;

- sposobnost samostalnog organiziranja rada;

- spremnost na rad u timu, kontinuirano učenje i usavršavanje;

- sposobnost odabiranja prioriteta i pravovremenog izvršavanja zadataka prema planiranim rokovima.

Način prijave

Za prijavu na radno mjesto potrebno je poslati sljedeće na info@udrugaprizma.hr s naznakom “Natječaj za posao”:

- životopis u Europass formatu na hrvatskom jeziku;

- motivacijsko pismo (najviše 2000 znakova s razmacima) na hrvatskom i engleskom jeziku;

- portfolio radova (u PDF formatu ili poveznica na portfolio).

Rok prijave

4. studenoga 2019. godine.

Prijavljeni će biti pozvani na razgovor za posao nakon primitka prijave. Pri dolasku na razgovor za posao potrebno je dati na uvid original:

- diplome i ostalih potvrda o stečenim zvanjima i edukacijama koje se navode u životopisu;

- domovnice / rodnog lista.

O nama

Udruga za poticanje razvoja ljudskih potencijala i kreativnosti - Prizma osnovana je 2016. godine s ciljem pružanja mogućnosti mladima (posebice iz ruralnih sredina) za sudjelovanje u društvenom i demokratskom životu zajednice. Potičemo razvoj kompetencija mladih i osoba koje rade s mladima organizirajući i provodeći projekte mobilnosti u svrhu učenja (razmjene mladih i treninzi u okviru Erasmus+ programa) | www.dialforchange.com | www.insidemedia.info | www.deradicalisationofyouth.eu |. Zagovaramo i razvijamo kvalitetne politike za mlade na lokalnoj razini. U suradnji s Općinom Gračac smo izradili Program za mlade Općine Gračac od 2019. do 2021. godine. Članovi smo radne skupine za izradu Nacrta Nacionalnog programa za mlade od 2019. do 2024. godine. Sudjelujemo u provedbi Dijaloga EU s mladima kao lokalni koordinatori strukturiranog dijaloga. Potičemo kreativnost mladih i povezujemo mlade umjetnike iz Hrvatske i Europe (www.sketchbookstation.com). U okviru provedbe projekta Generator kulture Benkovac organiziramo filmski festival mladih, kamp ilustracija, radionice o poduzetništvu i volontiranju te informiramo mlade o temama od njihovog interesa. I još mnogo toga.

Projekt pod nazivom Generator kulture Benkovac je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost udruge Prizma.