Športom protiv socijalne isključenosti mladih

NK Velebit Gračac provodi program "Športom protiv socijalne isključenosti mladih" i poziva zainteresiranu djecu i mlade da dođu trenirati nogomet.

· Sport,Nogomet

NK Velebit Gračac započeo je s provedbom programa "Športom protiv socijalne isključenosti mladih" u trajanju od 01.06.2018. godine do 31.12.2018. godine, uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za šport Republike Hrvatske i Općine Gračac.

Program "Športom protiv socijalne isključenosti mladih" sufinancira Središnji državni ured za šport Republike Hrvatske, Općina Gračac i NK Velebit Gračac

Opći cilj Programa je doprinijeti socijalnoj uključenosti djece i mladih s područja općine Gračac putem bavljenja amaterskim športom. Kontinuiranim treninzima pripremati će djecu i mlade za sudjelovanje na amaterskim nogometnim turnirima i natjecateljskim programima u Zadarskoj županiji. Poticati će djecu i mlade na bavljenje amaterskim i profesionalnim športom, osigurati će zdrav način života 80 djece i mladih putem fizičke, tehničke, taktičke i psiho-sociološke pripreme i odgoja kroz kontinuirano treniranje nogometa, te socijalno uključiti najmanje 80 djece i mladih s područja općine Gračac putem bavljenja amaterskim športom i sudjelovanja na amaterskim športskim natjecanjima.

Kako bi podigli kvalitetu treninga za potrebe provedbe programa nabaviti će sportsku opremu za djecu i mlade, poput kompleta dresova, te opremu za održavanje kvalitetnih treninga.

Ovim putem pozivaju svu zainteresiranu djecu i mlade da dođu u klub i priključe se treninzima.

Program "Športom protiv socijalne isključenosti mladih" provodi NK Velebit Gračac uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za šport Republike Hrvatske i Općine Gračac.