Stigla oprema!

NK Velebit Gračac opremio je djecu i mlade novim dresovima i trenerkama te nabavio opremu za treniranje.

· Sport,Nogomet
Nabavljena oprema i dresovi u okviru programa "Športom protiv socijalne isključenosti mladih" kojega provodi NK Velebit Gračac uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za šport Republike Hrvatske i Općine Gračac.

U okviru provedbe programa "Športom protiv socijalne isključenosti mladih" kojega provodi NK Velebit Gračac uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za šport Republike Hrvatske i Općine Gračac, nabavljena je oprema za održavanje kvalitetnijih treninga, nogometne lopte, mreže za golove, živi zid, balans ploče, markirni čunjevi i pregače, kompleti dresova s dugim i kratkim rukavima i trenerkama za djecu i mlade koji treniraju u klubu.

NK Velebit Gračac poziva roditelje da motiviraju svoju djecu da dođu na trening i priključe se klubu.

Program "Športom protiv socijalne isključenosti mladih" provodi NK Velebit Gračac uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za šport Republike Hrvatske i Općine Gračac u trajanju od 01.06.2018. godine do 31.12.2018. godine.