Uspješan završetak programa

Provedba programa "Športom protiv socijalne isključenosti mladih" kojega provodi NK Velebit Gračac uspješno privedena kraju.

· Sport,Nogomet

Provedba programa "Športom protiv socijalne isključenosti mladih" kojega provodi NK Velebit Gračac uspješno je privedena kraju.

Podsjećamo, opći cilj Programa bio je doprinijeti socijalnoj uključenosti djece i mladih s područja općine Gračac putem bavljenja amaterskim športom, a kontinuiranim treninzima pripremali su djecu i mlade za sudjelovanje na amaterskim nogometnim turnirima i natjecateljskim programima u Zadarskoj županiji.

Tijekom sedam mjeseci poticali su djecu i mlade na bavljenje amaterskim i profesionalnim športom čime su osigurali zdrav način života 73 djece i mladih putem fizičke, tehničke, taktičke i psiho-sociološke pripreme i odgoja kroz kontinuirano treniranje nogometa. Uključili su ih u društveni život šire zajednice putem bavljenja amaterskim športom i sudjelovanjem na amaterskim športskim natjecanjima te nabavili potrebnu opremu za kvalitetniju provedbu treninga i opremili djecu i mlade s kompletom dresova i trenerki.

Pogledajte neke od fotografija s treninga, domaćih i gostujućih utakmica u nastavku.

Program "Športom protiv socijalne isključenosti mladih" provodi NK Velebit Gračac uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za šport Republike Hrvatske i Općine Gračac u trajanju od 01.06.2018. godine do 31.12.2018. godine.

Program "Športom protiv socijalne isključenosti mladih" provodio je NK Velebit Gračac uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za šport Republike Hrvatske i Općine Gračac u trajanju od 01.06.2018. godine do 31.12.2018. godine.