Otvaramo klub za mlade u Gračacu

Dođi Tamo Iza i provedi svoje slobodno vrijeme kvalitetno: druži se, prolistaj magazin, zaigraj društvene igre, odgledaj film, pusti ziku

· Klub za mlade

Dobra vijest za sve mlade koji imaju slobodnog vremena. Započeli smo s provedbom projekta ‘’Klub za mlade Tamo Iza’’.

U prostoru Kluba za mlade biti će omogućeno kvalitetno i aktivno provođenje slobodnog vremena uz mnoštvo edukativnih, kulturnih i društvenih sadržaja kreiranih od mladih za mlade, neformalno obrazovanje iz područja volonterstva, pametne tehnologije, mobilnosti mladih i sigurnosti u prirodi. I još mnogo toga.

Radovi u tijeku
Uređenje prostora pri kraju
Psi su dobrodošli :)

Za koga?

Za mlade od 15 do 30 godina mladosti, posebice s područja općine Gračac. Imaš manje od 15 godina? Pripremili smo i za tebe nešto. :)

O projektu:

Naziv projekta: Klub za mlade Tamo Iza
Nositelj: Udruga Prizma
Vrijednost: 75.000,00 kn
Sufinancira: Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku
Trajanje: 01.01.2020. - 31.01.2020. godine
Ciljevi:
Podignuti društvenu aktivnost i razinu kvalitete života mladih s područja općine Gračac putem organiziranog provođenja slobodnog vremena u okviru poludnevnog boravka za mlade.
Podići razinu informiranosti mladih o mogućnostima volontiranja, aktivnim politikama za mlade, mobilnosti u okviru programa Erasmus+, besplatnih edukacija te društvenih i
kulturnih događanja .
Povećati broj neformalnih edukacija, društvenih, kulturnih i volonterskih aktivnosti za mlade s područja Općine Gračac educiranjem mladih o volonterstvu, projektnom menadžmentu, pametnoj tehnologiji i sigurnosti u prirodi.

Želiš znati više?

Kontaktiraj voditelja Kluba mladih Tamo Iza na juraj@udrugaprizma.hr ili voditelja projekta na filip@udrugaprizma.hr ili nas posjeti na adresi Obrovački odvojak 6, odmah iza pošte.