Razmjena mladih TRASHoholics

Prijavi se na razmjenu mladih u Španjolskoj i proširi svoja znanja u području održivog razvoja i očuvanja okoliša koristeći kreativne metode

· Erasmus plus,Youth Exchange,Sustainability

Ukupno 25 mladih iz Estonije, Rumunjske, Grčke, Španjolske i Hrvatske okupit će se nadomak mjestašca Sada u španjolskoj pokrajini Galiciji, od 2. do 8. lipnja 2018. Ova razmjena mladih nastavak je lokalnog projekta ARToholics koji sudionicima pruža mogućnost sudjelovanja u raznim umjetničkim aktivnostima. Projekt TRASHoholics povezuje i ujedinjuje očuvanje okoliša, održivi razvoj i umjetnost s ciljem poticanja mladih na kreativno izražavanje i promišljanje aktualnih društvenih i ekoloških problema.

Projekt je sufinanciran Erasmus+ programom Europske Unije. Udruga Prizma partner je u organizaciji razmjene mladih te poziva ukupno 5 mladih (do 30 godina) iz Hrvatske da se prijave za sudjelovanje.

Organizator Xeración je osigurao:

- besplatan smještaj u hostelu na plaži Gandarío

- tri besplatna obroka dnevno;

- troškovi prijevoza će biti refundirani u iznosu do 275€

Prijave se zaprimaju do 23.4. 2018. , a sudionici će biti obaviješteni o rezultatima do 25.4.2018.

Želiš saznati više o projektima koje organiziramo? Prijavi se na naš newsletter i budi prvi/a koji/a će dobiti informaciju o projektima direktno u e-mail inbox.