Razmjena mladih “Water: We Act Through Earth’s Resources”

Pozivamo mlade kreativce koje zanima kazalište i očuvanje prirode da se prijave na razmjenu mladih u Turskoj.

· Youth Exchange,Erasmus plus,theatre

Želiš naučiti nešto više o očuvanju i zaštiti vode? Okušati se u glumi? Upoznati nove prijatelje i razmijeniti ideje o pozitivnom utjecaju na klimatske promjene? Kroz razne igre i kazališne metode možeš razviti svoju kreativnost u multikulturalnom okruženju.

Cilj projekta je podići svijest mladih o važnosti očuvanja vode, o njihovom odnosu s okolišem i utjecaju na klimatske promjene kroz kreativne dramske tehnike. Naučiti češ više o zaštiti vode, napraviti radionicu u osnovnoj školi te pripremiti i izvesti ulični nastup kako bi podigao/la svijest lokalnog stanovništva o važnosti zaštite Prirode.

Razmjena mladih će se održati na obalama Crnog mora, u predivnom malom gradiću ​Eregli u Turskoj od 6. do 15. svibnja. Ukupno 28 mladih iz Hrvatske, Italije, Rumunjske i Turske će razmijeniti ideje, znanja i iskustva o očuvanju vode te raspraviti o klimatskoj promjeni. U potrazi smo za 7 mladih kreativaca koji imaju od 18 do 30 godina.

Razmjena mladih je potpomognuta Erasmus+ programom Europske Unije. Udruga Prizma je partner u organizaciji razmjene mladih te poziva ukupno 7 mladih kreativaca iz Hrvatske da se prijave na sudjelovanje u razmjeni.

Organizator "Devrek Gençlik Grubu " je osigurao:

- besplatan smještaj u hotelu Elif;

- tri besplatna obroka dnevno;

- troškovi prijevoza će biti refundirani u iznosu do 170€.

Prijaviti se možeš isključivo preko prijavnice koja se skriva iza zelenog gumba.

Ukoliko imaš dodatnih pitanja javi nam se na info@udrugaprizma.hr