Trening: Seeds of Transformation

Otkrij svoje vlastite potencijale u planinskom okruženju Apuseni

· Training Course,Erasmus plus,Youth Work,Samorazvoj

Vrijeme je da zaviriš u svoje Ja i otkriješ vlastite potencijale i cjelovitost svoga bića. Kroz ples, pjevanje, bubnjanje, crtanje, poeziju i pričanje priča uroni u svijet vlastite kreativnosti, a boravkom u planinskom okruženju Apuseni okupaj se pozitivnom vibracijom i poveži se s prirodom. U otkrivanju vlastitih potencijala iskoristi dobrobiti meditacije, a uz “mindfulness” budno motri svijet oko sebe.

Zanima te kako nam je bilo na sličnoj edukaciji 2018. godine? Pogledaj video.

Ako želiš istražiti krajolik vlastite psihe pomoću kreativnog izražavanja, pokreta te individualnog i grupnog rada, prijavi se na edukaciju koja će se održati od 7. do 15. travnja 2020. u rumunjskom planinskom lancu Apuseni. Kroz interaktivne radionice, individualni i timski rad te razmjenu iskustava, 24 sudionika iz Rumunjske, Italije, Hrvatske, Latvije, Španjolske, Portugala, Cipra i Grčke istražiti će svoje potencijale i ojačati kompetencije za rad s mladima u svojim zajednicama.

Prije treninga potrebno je sudjelovati u pripremi koja obuhvaća čitanje tekstova i gledanje videozapisa povezanih s temom treninga.

Više informacija o treningu pronađite ovdje.

Na edukaciji mogu sudjelovati ukupno tri osobe iz Hrvatske koje rade s mladima, facilitiraju aktivnosti s mladima, volontiraju ili imaju doticaj s mladima u svome radu (u udruzi, klubu ili centru za mlade, školi i sl.)

Prijave se zaprimaju do 12. veljače 2020., a kriterij pri odabiru sudionika bit će motivacija te iskustvo u radu s mladima. Prijavljeni će biti obaviješteni o rezultatima najkasnije 15. veljače 2020. godine.

Trening je sufinanciran sredstvima Europske unije iz programa Erasmus+. Troškovi smještaja i prehrane tijekom provedbe edukacije su osigurani, a putni troškovi za sudionike iz Hrvatske će biti refundirani do maksimalnog iznosa od 275 €.

Ako imate dodatnih pitanja, slobodno nam se obratite na info@udrugaprizma.hr.

Još uvijek nisi?! Prijavi se na naš newsletter i budi prvi/a koji/a će dobiti informaciju o projektima direktno u sandučić.