Suradnjom protiv apatije

Za svaku pozitivnu društvenu promjenu potrebna je pokretna energija mladih.

· NPM,Erasmus plus,Suprotiva

Iako različitih stavova i pogleda na svijet, ujedinjuje nas isti cilj - poboljšati uvjete života mladih u Hrvatskoj. Ako želiš pozitivno utjecati na društvene promjene u Hrvatskoj i podijeliti svoje ideje kojima bi se omogućilo poticajno društveno okruženje i time pridonijeti poboljšanju kvalitete života mladih u Hrvatskoj pridruži nam se na jednoj od konferencija. Vjerujemo da je pozitivna društvena promjena moguća ukoliko se mladi pokrenu i ujedine te surađuju na stvaranju promjene.

Nacionalni program za mlade (NPM) je temeljni dokument koji definira potrebe mladih u Hrvatskoj i plan podrške mladima čime stvara uvjete za kvalitetniji život mladih u Hrvatskoj. NPM se treba temeljiti na stvarnim potrebama mladih iz svih dijelova Hrvatske. I zato želimo čuti i tvoje mišljenje. Pozivamo te da nam se pridružiš na jednoj od četiri konferencije koje će se održati u Splitu, Osijeku, Rijeci i Zagrebu. Na konferencijama će se okupiti mladi iz cijele Hrvatske. Ukoliko želiš sudjelovati na jednoj od konferencija prati nas na Facebook događaju za više informacija.

Prva konferencija će se održati u Splitu 26.8.2017. god., s početkom u 9:30. Zajedno ćemo otkriti i naučiti na koji način mlada osoba može aktivno sudjelovati u društvenim procesima u Hrvatskoj, utjecati na stvaranje pozitivnih društvenih promjena te na taj način poboljšati kvalitetu života mladih u Hrvatskoj.

Ako želiš upoznati mlade i razmijeniti ideje te u opuštenoj atmosferi naučiti kako možeš utjecati na poboljšanje uvjeta za život mladih u Hrvatskoj i osnažiti se za aktivno sudjelovanje u izradi novog nacionalnog programa za mlade prijavi se na:

Program konferencije "Suradnjom protiv apatije - Split"

9:30 - Registracija sudionika
10:00 - Otvaranje konferencije
11:00 - Nacionalni program za mlade
12:15 - Ručak
14:00 - Istraživanje potreba mladih
15:00 - Pauza
15:30 - Simulacija rada Savjeta mladih
17:00 - Zatvaranje konferencije

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno, a svi troškovi sudjelovanja (prehrana i putni troškovi) su pokriveni od strane organizatora za sudionike koji ostvare pravo sudjelovanja.

Ukoliko imaš dodatnih pitanja javi nam se na suprotiva.ssmh@gmail.com ili na info@udrugaprizma.hr

Vidimo se u 26.8.2017. s početkom u 9:30 u zgradi studentskog doma dr. Franje Tuđmana, Cvite Fiskovića 3, u Splitu.

Projekt se provodi uz financijsku podršku Agencije za mobilnost i programe Europske Unije, kroz Erasmus + program, KA3 - Strukturirani dijalog.

Provoditelji projekta su: