Trening " Crossing the Threshold"

Zanima te osobni razvoj u kontekstu rada s mladima? Prijavi se i sudjeluj na Erasmus+ treningu u Rumunjskoj

· Erasmus plus,Youth Work,samorazvoj

Um i tijelo posjeduju neizmjerne resurse, neiskorištene potencijale i dubine za koje niti ne znamo sve dok ih ne naučimo iskoristiti, kultivirati njihove moći te ih naposljetku integrirati u svakodnevni život. Na ovom treningu naučite kako ostvariti svoje potencijale kako bi ih kultivirali i iznijeli na vidjelo na dobrobit zajednice.

Trening "Crossing the Threshold" održat će se u u planinskom području Apuseni u Rumunjskoj od 21. do 30. ožujka 2020. godine. Kroz interaktivne radionice, individualni i timski rad te razmjenu iskustava, 25 sudionika iz Rumunjske, Latvije, Španjolske, Češke, Italije, Bugarske, Irske, Nizozemske i Hrvatske ojačat će svoje kompetencije u radu s mladima.

Osim treninga u Rumunjskoj, projekt uključuje pripremnu i diseminacijsku fazu u kojima je obvezno sudjelovanje. U pripremnoj fazi sudionici će proći kroz proces učenja putem Interneta, čitajući i gledajući različite materijale te će, također, dobiti nekoliko prijedloga za osobnu pripremu prije treninga (npr. vođenje dnevnika o određenoj temi, boravak u prirodi i sl.) Nakon treninga, svaki sudionik će biti obvezan provesti barem jednu aktivnost u svojoj lokalnoj zajednici kako bi se rezultati što uspješnije raširili. Ovdje saznajte više o treningu.

Udruga Prizma traži troje sudionika iz Hrvatske. Pri odabiru sudionika prednost imaju članovi i volonteri udruge Prizme, a ako ste osoba s manje mogućnosti, pružit ćemo vam posebnu podršku.

Projekt je sufinanciran sredstvima programa Erasmus+ Europske unije. Troškovi smještaja i prehrane pokriveni su u cijelosti, a troškovi putovanja do maksimalnog iznosa od 275€. Prijave se zaprimaju do 19. siječnja 2020., a prijavljeni će biti obaviješteni o rezultatima 24. siječnja 2020. Ako imate dodatnih pitanja, slobodno nam se obratite na info@udrugaprizma.hr.

Još uvijek nisi?! Prijavi se na naš newsletter i budi prvi/a koji/a će dobiti informaciju o projektima direktno u sandučić.