Trening "Heroes of the Nature in Ida"

Prijavi se na trening o ekološkom aktivizmu, održivom razvoju i razvijanju strategija i kampanja za zaštitu Prirode.

· Training Course,Youth Work,Ecology

Želiš saznati nešto više o održivom razvoju, ekološkom aktivizmu? Želiš naučiti kako razviti aktivističku strategiju i kampanju za zaštitu prirode? Posjetiti ekološku farmu u Turskoj? Šetati planinom Ida? Razviti kampanju kojom bi potaknuo druge da štite prirodu? Razmijeniti primjere dobre prakse ekološkog aktivizma?

Cilj treninga je razmijeniti iskustva i znanja o održivom razvoju, razvijanju strategija i kampanja vezanih za zaštitu prirode, pokazati primjere dobre prakse ekološkog aktivizma, podignuti svijest o temama vezanim za zaštitu prirode te razviti vještine osoba koje rade s mladima kako bi ih mogli bolje uključiti u donošenje odluka o pitanjima zaštite Prirode.

Ukupno 32 osobe koje rade s mladima okupit će se u Turskom gradu Altınoluk u Balıkesir regiji, podno planine Ida, od 4. do 10. svibnja 2017. g. Očekuju se sudionici iz Hrvatske, Bugarske, Turske, Njemačke, Italije i Grčke.

Trening je potpomognut Erasmus+ programom Europske unije. Udruga Prizma je partner u organizaciji Treninga te poziva četiri osobe između 18 i 35 godina starosti, koje rade s mladima iz Hrvatske da se prijave za sudjelovanje.

Organizator "GEO - Global Environment Organisation" je osigurao:

- besplatan smještaj;

- tri besplatna obroka dnevno;

- troškovi prijevoza će biti refundirani u iznosu do 275€;

Prijavi se za sudjelovanje ispunjavanjem prijavnice na linku ispod.

Ukoliko imaš dodatnih pitanja javi nam se na info@udrugaprizma.hr

Želiš saznati više o projektima koje organiziramo? Prijavi se na naš newsletter i budi prvi/a koji/a će dobiti informaciju o projektima direktno u Email inbox.