Trening "Into the World"

Pozivamo sve zainteresirane osobe koje rade s mladima da se prijave i sudjeluju na treningu u Rumunjskoj.

· Erasmus plus,Training Course,Youth Work

Radite s mladima i želite usavršiti svoje kompetencije kako bi još efikasnije utjecali na njihov razvoj? Vjerujete kako je mladima potrebna kvalitetnija podrška pri ostvarenju njihovih skrivenih potencijala, osobito pri ulasku na tržište rada? Prepoznajete važnost postavljanja životnih ciljeva za osobni i profesionalni razvoj mladih? Ukoliko je tako, ovo je izvrsna prilika upravo za vas.

Ukupno 25 osoba koje rade s mladima okupit će se u rumunjskom selu Măguri Răcătău od 6. do 14. svibnja 2017. g. Očekuju su sudionici iz Češke, Cipra, Francuske, Mađarske, Irske, Italije, Latvije, Malte, Rumunjske, Slovenije, Španjolske i Hrvatske.

Cilj projekta je povećati kompetencije osoba koje rade s mladima kako bi učinkovitije podržavali mlade u njihovom osobnom i profesionalnom razvoju. Saznat ćete, između ostaloga, više o holističkom obrazovanju, o tome kako neformalno učenje prenijeti u kompetencije, kako motivirati i potaknuti mlade na razvoj svojih vještina kako bi postavili životne ciljeve i kako kreirati osobni plan praćenja procesa razvoja mladih.

Trening je potpomognut Erasmus+ programom Europske unije. Udruga Prizma je partner u organizaciji Treninga te poziva dvije osobe koje rade s mladima iz Hrvatske da se prijave za sudjelovanje.

Organizator Actions for Change osigurao je:

- besplatan smještaj u pensionu Valea Paradisului

- tri besplatna obroka dnevno;

- troškovi prijevoza će biti refundirani u iznosu do 275€.

Prijaviti se možete isključivo preko SALTO YOUTH portala do 12. ožujka 2017. g.

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili vam treba pomoć pri prijavi javite nam se na Email: info@udrugaprizma.hr

Želite saznati više o projektima koje organiziramo? Prijavite se na naš newsletter i budite prvi/a koji/a će dobiti informaciju o projektima direktno u Email inbox.