Trening "Realitycraft"

Prijavi se na Erasmus+ trening u Rumunjskoj te istraži svoj unutarnji potencijal kroz sklad uma i tijela

· Erasmus plus,Training Course,održivi razvoj,samorazvoj

Erasmus+ trening "Realitycraft" osmišljen je u svrhu ostvarivanja ljudskih potencijala putem aktivnosti u prirodi s naglaskom na prakse osvještavanja tijela i pokreta (embodiment practices), doprinoseći time nastanku zdravijeg i uključivijeg društva te potičući održivi razvoj u skladu s prirodom. Više o programu pročitajte u InfoPacku. Trening će se održati od 18. do 27. rujna 2018. u rumunjskom planinskom lancu Apuseni.

Traži se troje hrvatskih sudionika koji će se pridružiti kolegama iz Rumunjske, Italije, Češke, Cipra, Bugarske i Portugala. Prijave se zaprimaju do 22. srpnja 2018., a kriterij pri odabira sudionika bit će motivacija te iskustvo u radu s mladima. Odabrani sudionici proći će i kroz online proces pripreme (čitanje materijala i sl.) uoči samog treninga. Također, provođenje diseminacijskih aktivnosti nakon treninga bit će obvezno za sve sudionike.

Projekt je sufinanciran programom Erasmus+ Europske unije. Troškovi smještaja i prehrane pokriveni su u cijelosti, a troškovi putovanja do maksimalnog iznosa od 275€.

Želiš saznati više o projektima koje organiziramo? Prijavi se na naš newsletter i budi prvi/a koji/a će dobiti informaciju o projektima direktno u e-mail inbox.