Važnost društvenog poduzetništva

Predavanje o osnovnim elementima društvenog poduzetništva i održivom razvoju obavljanjem društveno poduzetničkih aktivnosti.

· Predavanje,Održivi razvoj

Dođi na besplatno predavanje i saznaj više o važnosti društvenog poduzetništva i dobrobitima za lokalnu zajednicu. Iz prve ruke saznaj kako poslovati prema načelima društvenog poduzetništva. Tijekom predavanja biti će govora o osnovnim elementima društvenog poduzetništva, o karakteristikama zelenog poduzetništva, o procesima pokretanja društveno odgovornog poslovanja te će se prikazati primjeri dobre prakse društvenih poduzetnika.

Gdje?

Klub za mlade Tamo Iza
Obrovački odvojak 6
Gračac

Kada?

12. travnja 2021. godine s početkom u 11:00 sati.

Za koga?

Za mlade, poduzetnike, predstavnike OCD-a, tvrtki, javnih ustanova, OPG-ova i JLS i sve ostale koji žele saznati više o društvenom poduzetništvu i važnosti društvenog poduzetništva.

Organizacija predavanja je sufinancirana u okviru Operativnog programa Učinkovitosti ljudski potencijali 2014.-2020. iz Europskog socijalnog fonda. Projekt pod nazivom "Centar za održivi razvoj ruralnih sredina" je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj i stavovi izneseni tijekom predavanja isključiva su odgovornost Udruge za poticanje razvoja ljudskih potencijala i kreativnosti - Prizma.