Return to site

Razmjena mladih "Youth Gardeners"

Poveži se s prirodom i otkrij sve čari organskog vrtlarenja.

· Youth Exchange,Erasmus plus,Sustainability,Ecology,Gardening

Ako volite prirodu, raditi rukama i ako želite promovirati zdrav način života pridružite nam se u vrtu na razmjeni mladih pod nazivom Youth Gardeners.

Ukupno 28 mladih osoba u dobi od 18 do 30 godina, iz Hrvatske, Grčke, Portugala i Španjolske će tijekom projekta razmijeniti iskustva i znanja o vrtlarstvu, uzgoju povrća i začinskog bilja te zajedničkim snagama doprinijeti izgradnji javnih vrtova i krovnih vrtova za potrebe zajednice.

Projekt Youth Gardeners uključuje dvije razmjene mladih.

Prva razmjena mladih održati će se na otoku Ižu, u Velom Ižu od 24. do 30. travnja 2021. god. Smještaj je osiguran u apartmanima. Važno je znati da na otoku Ižu nema vodovoda te da je kišnica glavni izvor vode za potrebe kućanstva. Zbog toga je potrebno odgovorno ponašanje prema vodnim resursima.

Druga razmjena mladih održati će se na kanarskom otočju u gradu Las Palmas u listopadu 2021. god. Točan datum održavanja razmjene mladih će biti komuniciran na vrijeme. Smještaj je osiguran u hostelu Atlas.

Udruga Prizma traži jednog sudionika iz Hrvatske. Pri odabiru sudionika prednost imaju članovi i volonteri udruge Prizme te mladi s područja Zadarske županije, a ako ste osoba s manje mogućnosti, pružit ćemo vam posebnu podršku.

Važno! Obavezno je sudjelovanje na obje razmjene mladih. Odabrani sudionici će trebati aktivno sudjelovati u pripremi aktivnosti razmjena te će imati domaću zadaću između dvije razmjene mladih.

Više informacija o projektu pronađite ovdje.

Projekt je sufinanciran sredstvima programa Erasmus+ Europske unije. Troškovi smještaja i prehrane pokriveni su u cijelosti, troškovi putovanja za razmjenu mladih u Hrvatskoj do maksimalnog iznosa od 20€, te za razmjenu mladih u Španjolskoj do 530€.

Prijave se zaprimaju do 09. travnja 2021., a prijavljeni će biti obaviješteni o rezultatima 10. travnja 2021.

Ako imate dodatnih pitanja, slobodno nam se obratite na luana@udrugaprizma.hr.

Sufinancirano sredstvima programa Europske unije Erasmus+.

Ovaj članak odražava isključivo stajalište autora publikacije i Komisija se ne može
smatrati odgovornom prilikom uporabe informacija koje se u njoj nalaze.

Još uvijek nisi?! Prijavi se na naš newsletter i budi prvi/a koji/a će dobiti informaciju o projektima direktno u sandučić.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK