Sudjeluj na razmjeni mladih Be Green IT

Razmijeni iskustva te podijeli svoje mišljenje o ekološkim izazovima današnjice u Torinu sa mladima iz osam Europskih zemalja.

Ako si svjestan ekoloških izazova s kojima se svakodnevno suočavamo i želiš doprinijeti pozitivnim promjenama pridruži nam se na razmjeni mladih pod nazivom Be Green IT.

Ukupno 40 mladih osoba u dobi od 18 do 29 godina iz Italije, Grčke, Ujedinjenog Kraljevstva, Hrvatske, Cipra, Mađarske, Španjolske i Portugala tijekom projekta će razmijeniti iskustva i načine na koji oni prevladavaju svakodnevne ekološke izazove s kojima se susreću mladi u europskom i globalnom kontekstu.

Vrijeme i mjesto održavanja

Razmjena mladih će se održati u Torinu u Italiji u mjesecu svibnju ili lipnju 2022. godine. Datum održavanja ćemo potvrditi do ožujka 2022. godine.

Smještaj i prehrana

Smještaj je organiziran u Kući za mobilnost mladih OPEN011 . Sudionici će biti smješteni u četverokrevetnim sobama. Kreveti će imati jastuke, posteljinu i pokrivače, no potrebno je ponijeti vlastite ručnike. Tri obroka dnevno i osvježenja tijekom programa besplatno su osigurani u prostoru održavanja aktivnosti.

Više informacija o projektu pročitaj u informacijskom paketu kojega možeš preuzeti ovdje

Prijave

Prijave su otvorene do popunjavanja grupe. Udruga Prizma traži 6 sudionika u dobi od 18 do 29 godina. Prijavljeni će biti obaviješteni o rezultatima u najkraćem roku nakon zaprimanja prijave.

Aktivne epidemiološke mjere

Odabrani sudionici tijekom boravka u Italiji trebaju imati COVID certifikat koji sadržava jedno od sljedećih: dokaz o cijepljenju, dokaz o preboljenju ili negativan BAT/PCR test. Ako osoba nije cijepljena ili preboljela COVID-19, nužno je raditi test svakih 48 ili 72 sata kako bi bila u mogućnosti sudjelovati na aktivnostima razmjene mladih. Više informacija o aktivnim epidemiloškim mjerama pročitajte ovdje.

Ako imaš dodatnih pitanja slobodno nam se obrati na info@udrugaprizma.hr.