Mladi su kvalitetno provodili svoje slobodno vrijeme u klubu i tijekom 2021. godine

Uspješno završena provedba projekta Klub za mlade Tamo Iza sufinanciranog sredstvima Općine Gračac

Provedba projekta Klub za mlade Tamo Iza omogućila je besplatan pristup prostoru i osigurala resurse za kvalitetno provođenje slobodnog vremena, okupljanje i samoorganiziranje mladih tijekom 2021. godine.

Mladi su koristili prostor za kvalitetno organiziranje slobodnog vremena, druženje, učenje, opuštanje uz dobru knjigu i časopis, gledali filmove, serije i družili se uz igranje video igara i društvenih igara. Osim toga, pohodili su predavanja, edukacije i seminare u klubu za mlade, te informirali se o prilikama koje im se pružaju u okviru Erasmus+ programa.

Tijekom 2021. godine besplatno su koristili internet, uslugu kopiranja i tiska dokumenata, slušali glazbu, a nakon što su se upoznali sa mogućnostima koje im pruža Erasmus+ program, odvažili se i sudjelovali u nekoliko održanih aktivnosti razmjene mladih i edukacije za osobe koje rade s mladima u Hrvatskoj, Portugalu, Španjolskoj i Bugarskoj.

broken image

Općina Gračac je sufinancirala provedbu projekta u iznosu od 10.343,00 kn te omogućila mladima besplatan pristup internetu, Netflix i MaxTV uslugama, osigurala sredstva za časopise za mlade i pretplate na platforme za igranje video igara. Iako projekt Klub za mlade Tamo Iza završava 31. prosinca 2021. godine, mladi će i dalje imati mogućnost besplatnog korištenja navedenih usluga te imati pristup klubu za mlade kako bi mogli kvalitetno organizirati svoje slobodno vrijeme.

broken image

Projekt pod nazivom Klub za mlade Tamo Iza je sufinancirala Općina Gračac. Sadržaj članka je isključiva odgovornost Udruge Prizma i ne odražava nužno stajalište Općine Gračac.