Prijavi se na razmjenu mladih u Velom Ižu

Razvij vještine nužne za organizaciju događaja i upravljanja zajednicom na razmjeni mladih Community Jar koja će se održati u Velom Ižu

Ako si mlada osoba u dobi od 16 do 22 godine i zanima te kako organizirati događaj, motivirati zajednicu ili želiš razviti svoje upravljačke, komunikacijske i organizacijske vještine, prijavi se i u predivnom okruženju otoka Iža razvijaj svoje kompetencije.  U potrazi smo za šest mladih osoba koje žele sudjelovati na razmjeni mladih. 

Profil sudionika_ce: 

  • Dob od 16 do 22 godine.
  • Motiviran_a si za razvijanje vještina u području organizacije događaja i upravljanja zajednicom.
  • Imaš iskustvo organizacije događaja.
  • Nemaš iskustvo organizacije događaja ali si motiviran_a naučiti kako organizirati događaj.

Razmjena mladih pod nazivom Community Jar okupiti će mlade u dobi od 16 do 22 godine iz Estonije, Njemačke, Portugala i Hrvatske u Velom Ižu od 02. do 10. lipnja 2022. godine. 

Tijekom razmjene mladih neće nedostajati igara i trenutaka za kvalitetno provođenje slobodnog vremena.

broken image

Više informacija pronađi ovdje. 

Sudjelovanje na razmjeni mladih je besplatno, a troškovi smještaja i prehrane u cijelosti su pokriveni. Putni troškovi se refundiraju svakom sudioniku_ci nakon provedbe aktivnosti. Maksimalni iznos putnih troškova za razmjenu mladih za hrvatske sudionike_ce iznosi do 20 EUR u kunskoj protuvrijednosti. 

Udruga Prizma će za sudionike iz Hrvatske pokriti troškove putnog osiguranja koje je obvezno ugovoriti za razdoblje održavanja razmjene mladih. 

Ako imaš dodatnih pitanja slobodno nam se obrati na luana@udrugaprizma.hr

 

Sufinancira Europska unija kroz Erasmus+ program.

Sufinancira Europska unija kroz Erasmus+ program. Ovaj članak odražava isključivo stajalište Udruge Prizma i Komisija se ne može smatrati odgovornom prilikom uporabe informacija koje se u njoj nalaze.