• broken image

   

  Klub za mlade Tamo Iza

   

  U klubu za mlade možeš zaigrati društvene igre ili PS4, čitati časopise, skenirati, tiskati, kopirati i skenirati dokumente, koristiti računalo i pristupiti internetu, gledati filmove, serije i sport, slušati glazbu, pohađati radionice i družiti se neovisno jesi li član_ica kluba. Članovi_ice kluba imaju digitalni ključ koji omogućava neovisan i slobodan pristup u prostorije kluba svaki dan.

   

 • Što radimo?

  broken image

   

   

  Kreativne radionice

   

  Osim što možeš aktivno i kvalitetno provoditi svoje slobodno vrijeme u klubu za mlade, također, možeš razvijati svoju kreativnost u području vizualne i glazbene umjetnosti. Redovito organiziramo kreativne radionice koje su besplatne i na kojima mogu sudjelovati sve mlade osobe, bez obzira na razinu iskustva i znanja.

  broken image

   

  Filmska druženja

   

  U klubu uvijek možeš pogledati dobar film u dobrom društvu. Ponekad nakon filma razgovaramo o povezanim temama, a ponekad se samo opuštamo uz glazbu i igrice.

  broken image

   

  Predavanja i radionice

   

  Znanje je moć! Baš zato organiziramo radionice i predavanja na teme koje te zanimaju. Uči u opuštenoj atmosferi i na neformalan i zabavan način. Nauči više o društvenom poduzetništvu, volontiranju, vizualnoj i glazbenoj umjetnosti, filmu, razvij zagovaračke i komunikacijske vještine.

  broken image

   

  Slobodan prostor za druženje

   

  Klub za mlade je mjesto za druženje mladih i kvalitetno provođenje slobodnog vremena mladih. Zaigraj neku od društvenih igara, upali neki film ili seriju na Netflix-u, pogledaj utakmicu na MaxTV-u, slušaj omiljenu glazbu preko Deezer-a, saznaj više iz IT svijeta čitajući Bug i Mrežu, otputuj i upoznaj druge kulture čitajući National Geographic i Meridijan. Pristupi internetu, besplatno tiskaj i skeniraj dokumente, popij kavu ili čaj. Što god poželiš, sve besplatno.

 • Učlani se u klub za mlade

   

  Članstvo je besplatno, a svaki član dobije digitalni ključ koji mu omogućava slobodan pristup u prostorije kluba od 8 do 22 sata svaki dan.
   

 • Javi nam se

  Pošalji nam poruku ili navrati do prostora.

  Obrovački odvojak 6
  23440 Gračac
  8:00 - 22:00
  +38523669628
All Posts
×