•  

  Društveno odgovoran dizajn i digitalni tisak

   

  Individualno pristupamo svakom projektu i nudimo kreativna vizualna rješenja spremna za tisak ili za objave na digitalnim medijima. Podrži rad s mladima u ruralnim područjima jer financijska sredstva ulažemo nazad u razvoj ruralnih sredina i osiguravanje infrastrukture i prilika za mlade.
   

 •  

  Centar za održivi razvoj ruralnih sredina

   

  U kreiranju vizualnog identiteta projekta vodili smo se njegovom misijom: održivi razvoj ruralnih sredina. Dizajn je prozračan i svijetao, a tekst čitljiv. Koristili smo boje koje su bile zadane vizualnim identitetom udruge koja provodi projekt kako bi ih vizualno povezali i uskladili. Izradili smo stilizirane ilustracije i prilagodili vizualnu komunikaciju mladima koji su korisnici udruge i projekta.

  Izradili smo logotip projekta, brošuru, poster i samostojeći plakat (roll-up banner).

   

 •  

  Ciklop Film Fest

   

  Vizualni identitet i vizualnu komunikaciju filmskog festivala mladih koji se održava u Benkovcu smo prilagodili mladima. Kako bi vizualno povezali festival i mjesto održavanja festivala za osnovne boje smo koristili boje grba grada Benkovca. Vizualna komunikacija je prilagođena mladima, dizajn dočarava opuštenu atmosferu veselim bojama, a tipografija i ilustracije prati govor mladih.

  Izradili smo vizualni identitet, logotip, mrežnu stranicu, vizuale za društvene mreže, ilustracije, plakat, glasačke listiće, akreditacije, majice, platnene vrečice, promotivni video.

   
 •  

  RECI Mi to možemo

   

  Prilikom izrade vizualnog identiteta i vizualne komunikacije projekta pod nazivom Mi to možemo kojega provodi Razvojni europski centar inicijativa koristili smo plavu boju koja simbolizira inteligenciju i stabilnost. Logotip sadržava glavne karakteristike i misiju projekta: pružanje podrške i poticanje razvoja koji se temelji na komunikaciji i konzultacijama.

  Izradili smo vizualni identitet, logotip, letak, plakat i samostojeći plakat (roll-up banner).

   

 • Javi nam se

  Ulica Nadbiskupa Nikole Matafara 2, 23000 Zadar, Hrvatska
  Pon-Pet
  08:00 - 16:00
  +38523261590