• broken image
  broken image

   

  Društveno odgovoran dizajn i digitalni tisak

   

  Individualno pristupamo svakom projektu i nudimo kreativna vizualna rješenja spremna za tisak ili za objave na digitalnim medijima. Podrži rad s mladima u ruralnim područjima jer financijska sredstva ulažemo nazad u razvoj ruralnih sredina i osiguravanje infrastrukture i prilika za mlade.
   

 •  

  Centar za održivi razvoj ruralnih sredina

   

  U kreiranju vizualnog identiteta projekta vodili smo se njegovom misijom: održivi razvoj ruralnih sredina. Dizajn je prozračan i svijetao, a tekst čitljiv. Koristili smo boje koje su bile zadane vizualnim identitetom udruge koja provodi projekt kako bi ih vizualno povezali i uskladili. Izradili smo stilizirane ilustracije i prilagodili vizualnu komunikaciju mladima koji su korisnici udruge i projekta.

  Izradili smo logotip projekta, brošuru, poster i samostojeći plakat (roll-up banner).

   

  broken image
  broken image
  broken image
  broken image
 •  

  Ciklop Film Fest

   

  Vizualni identitet i vizualnu komunikaciju filmskog festivala mladih koji se održava u Benkovcu smo prilagodili mladima. Kako bi vizualno povezali festival i mjesto održavanja festivala za osnovne boje smo koristili boje grba grada Benkovca. Vizualna komunikacija je prilagođena mladima, dizajn dočarava opuštenu atmosferu veselim bojama, a tipografija i ilustracije prati govor mladih.

  Izradili smo vizualni identitet, logotip, mrežnu stranicu, vizuale za društvene mreže, ilustracije, plakat, glasačke listiće, akreditacije, majice, platnene vrečice, promotivni video.

   
  broken image
  broken image
  broken image
  broken image
 •  

  RECI Mi to možemo

   

  Prilikom izrade vizualnog identiteta i vizualne komunikacije projekta pod nazivom Mi to možemo kojega provodi Razvojni europski centar inicijativa koristili smo plavu boju koja simbolizira inteligenciju i stabilnost. Logotip sadržava glavne karakteristike i misiju projekta: pružanje podrške i poticanje razvoja koji se temelji na komunikaciji i konzultacijama.

  Izradili smo vizualni identitet, logotip, letak, plakat i samostojeći plakat (roll-up banner).

   

  broken image
  broken image
  broken image
  broken image
 •  

  Usluge grafičkog dizajna

   

 • Javi nam se

  Ulica Nadbiskupa Nikole Matafara 2, 23000 Zadar, Hrvatska
  Pon-Pet
  08:00 - 16:00
  +38523261590
All Posts
×