Prijavi se na aktivnost umrežavanja u Velom Ižu

Prijavi se i sudjeluj na umrežavanju i dijeljenju iskustva rada na otocima koja će se održati od 1. do 4. prosinca 2023. godine u prostoru društveno-kulturnog centra Školj u Velom Ižu.

Prijavi se i sudjeluj na umrežavanju i dijeljenju iskustva rada na otocima koja će se održati od 1. do 4. prosinca 2023. godine u prostoru društveno-kulturnog centra Školj u Velom Ižu u okviru projekta “Live on the island” financiranog sredstvima Europske unije iz Erasmus+ programa.

broken image

Želimo uspostaviti dijalog s aktivnim dionicima na otocima i mladima za okruglim stolom i četverodnevnom programu umrežavanja kako bi se međusobno jačali, inspirirali, oplemenili i podržali u budućim inicijativama.

Troškovi prijevoza, smještaja i prehrane za vrijeme boravka na Ižu su osigurni u okviru projekta Live on the island koji je sufinanciran sredstvima Europske unije kroz Erasmus+ program.

Prijavite se za sudjelovanje do 31. listopada 2023. godine. 

Planiran je dolazak u Veli IŽ 30. studenog, a odlazak 5. prosinca.

 

 

Program će trajati 4 dana i bilo bi nam drago da sudjelujete na programu sva četiri dana, no razumijemo ako zbog unaprijed planiranih obveza ne možete sudjelovati u punom programu, stoga je moguće sudjelovati i samo na određenim danima kada vam odgovara. Svakako to navedite u prijavnici.

Zbog ograničenog broja smještajnih kapaciteta u navedenom periodu u mogućnosti smo primiti do 2 osobe iz svake organizacije. U slučaju da postoji veći interes, a možemo primiti više od dvije osobe, pravovremeno ćemo vas kontaktirati po iskazanom interesu.

 

broken image
broken image
broken image
broken image

Aktivnost umrežavanja je organizirana u okviru projekta Live on the island koji je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Erasmus+ programa. Ovaj poziv odražava stajalište autora i Komisija se ne može smatrati odgovornom pri uporabi informacija koje se u njoj nalaze.