Eksplozivni i autentični bend One Possible Option u Zadru

Riječki One Possible Option nastupa 21. listopada u Centru za kreativne industrije u Zadru

Nakon uspješne organizacije Rock&Off turneje u sklopu koje su u Zadru premijerno nastupili Miach i DJECA! u dvoranu Centra za kreativne industrije stiže još jedan izniman riječki četverac - One Possible Option.

Bend okupljen 2011. godine čine pjevač Deni Kasapović, gitarist Zdravko Kasapović, bubnjar Dejan Adamović i basist Boris Brailo koji svoj glazbeni izričaj opisuju kao rock sa modernim i slobodnim pristupom zvuku kojem su na prvom mjestu pjesma i autentičnost.

Album prvijenac ''No King'' (2020, Cro Rec) osvojio je publiku i kritiku te bendu donio 4 nagrade: Singl i Izvođač godine (Ri Rock), Najbolja nova grupa (Music Pub, Hrvatski Radio) i Album godine (Soundreport) i ukupno 9 nominacija, između ostalih i za Rock & Off Izvođača. ''No King'' se našao i među najboljim izdanjima godine na listama Nacionala, Novog Lista, Slobodne Dalmacije, Glasa Slavonije te portala Ravno do dna i Soundguardian.

 

 

U Zadar stižu uoči objave drugog studijskog albuma koji bi svjetlo dana trebao ugledati početkom 2024. godine, a kojeg će zadarska publika među prvima imati prilike čuti uživo 21. listopada u Centru za kreativne industrije s početkom u 21 sat.

Kada?

21. listopada 2023.
Vrata: 20 sati
Početak: 21 sat

Gdje?

Centar za kreativne industrije
Put Murvice 3A
Zadar

Ulaznice po cijeni od 5 EUR mogu se kupiti:

  • putem Entrio sustava za prodaju ulaznica
  • u Udruzi Prizma na adresi Ul. Nadbiskupa Nikole Matafara 2, Zadar od ponedjeljka do petka od 8:00 do 16:00 sati,
  • na ulazu u Centar za kreativne industrije na dan koncerta od 20:00 sati

 

 

O programu

Urbofon Live je cjelogodišnji koncertni program urbane glazbe zamišljen kao svojevrsni nastavak na radijsku emisiju Urbofon koja se od 2018. godine emitira na HR Radio Zadru, a prati domaću nezavisnu i urbanu glazbenu scenu. Cilj programa Urbofon Live je pozicionirati Zadar na koncertnu kartu urbane glazbene scene u Hrvatskoj, upoznati publiku s recentnom hrvatskom glazbenom scenom te jačati lokalnu glazbenu scenu kroz povezivanje i umrežavanje s glazbenicima iz cijele Hrvatske. Program je sufinanciran sredstvima Ministarstva kulture i medija, Zadarske županije i Grada Zadra.

broken image

Zanima te tko i kada će nastupiti u Zadru u okviru programa urbane glazbe Urbofon Live? Prijavi se na newsletter i dobiti ćeš informaciju o održavanju koncerta direktno u sandučić elektronske pošte najkasnije 10 dana prije održavanja koncerta.

Sufinancira

broken image

Medijska podrška

broken image

Ulaznice 

broken image