• broken image
  broken image

   

  Ciklop Film Fest

  Paleta mladih filmaša.

  broken image

  O festivalu

  Ciklop Film Fest je filmski festival mladih koji se održava u Benkovcu, od mladih za mlade s mladima. Na sve strane mladi! Kako je dobio naziv? Naziv je dobio po posebnom načinu obrade benkovačkog kamena. Pločasti kamen karakterističan je po nepravilnom, lomljenom obliku i klesanoj površini. Zašto baš Ciklop Film Fest? Želimo pružiti mladim filmašima_cama priliku da pokažu svoje talente i šire ljubav prema filmskoj umjetnosti.
   
  Organizira se u okviru provedbe projekta Generator kulture Benkovac.

  broken image

  Sudjeluj na festivalu i prijavi svoj film

  Redovito otvaramo poziv za prijavu filmova. Ako imaš između 12. i 30. godina i snimaš, prati nas. Kada otvorimo poziv pošalji nam svoj film i sudjeluj na filmskom festivalu mladih u Benkovcu. Odabrane autore očekuju vrijedne nagrade.

   

  Prijave su vrlo jednostavne. Ispuniš prijavnicu i pošalješ nam svoj film. Nakon što žiri pregleda i odabere pristigle filmove poslati će svoju odluku svim prijavljenima na kontakt adresu navedenu u prijavi. Odabrani filmovi biti će dio programa CFF-a i konkurirati će za nagradu žirija i nagradu publike.

  broken image

  Volontiraj

  Zavolontiraj se s nama i pomozi nam organizirati filmski festival mladih.
  Sigurni smo da imaš vještine kojima nam možeš pomoći učiniti CFF kul. Osim što ćeš imati priliku iz prve ruke iskusiti kako organizirati filmski festival i dodatno razvijati svoje vještine, svim volonterima_kama osigurana je oprema, službena majica, volonterska knjižica te topli obroci tijekom trajanja festivala.

 • Doznaj više

   

  Zanima te kako se prijaviti na festival? Koji će se filmovi prikazivati? Gdje i kada možeš doći gledati filmove mladih filmaša? Želiš volontirati i pomoći nam u organizaciji festivala? Više informacija o festivalu možeš pronaći na mrežnoj stranici Ciklop Film Fest-a.