• broken image
  broken image

  Kamp ilustracija

   
   

  Kamp ilustracija je petodnevni program za mlade zainteresirane za crtanje i prepričavanje priča koje održavamo na otoku Ižu. Istraži svijet ilustracija, boja i tekstura, prepričavaj priče i ilustriraj, započni nova prijateljstva u predivnom prirodnom okruženju otoka Iža, a uz podršku volontera i vodstvo ilustratora_ica razvij vještine crtanja i ilustriranja i otkrij kako kreativno interpretirati priče.

  broken image

  Druži se

  Otok Iž odiše smirujućom, pozitivnom i kreativnom energijom koja blagotvorno djeluje na ljudski duh. U predivnom i kreativnom okruženju kampa se poveži sa prirodom i drugim mladima.

  broken image

  Osmisli priču

  Potakni svoju maštu i osmisli priču. Kroz pregršt zabavnih i kreativnih aktivnosti te uz igre pripovijedanja zajednički razvijamo priču koja sadržava stvarne i/ili izmišljene likove.

  broken image

  Ilustriraj

  Uz pomoć ilustratora, volontera i pričopričalica oživi priče ilustracijama koristeći razne tehnike crtanja i ilustriranja u predivnom prirodnom okruženju otoka Iža.

 • Otkrij više

   

  Zanima te više o kampu ilustracija? Uvjete i način prijave za sudjelovanje, vrijeme i mjesto održavanja možeš doznati na mrežnoj stranici kampa ilustracija.