Nauči kako dizajnirati vizualni identitet

Besplatne radionice grafičkog dizajna vizualnog identiteta održati će se u ožujku 2023. godine u Gračacu u Klubu za mlade Tamo Iza.

Naziv radionice
Grafički dizajn vizualnog identiteta

Tijekom ciklusa od ukupno 3 radionice u trajanju od 180 minuta za prve dvije te 120 minuta za treću radionicu, polaznici će imati priliku saznati što je potrebno prije početka izrade vizualnog identiteta i zašto, saznati što je logotip i vizualni identitet, upoznati se sa osnovnim elementima logotipa, procesom izrade logotipa i vizualnog identiteta te kroz iskustvo učiti o dizajnu vizualnog identiteta.

Teme
1. Što je logotip? Što je vizualni identitet?
2. Proces dizajna logotipa: moodboard, brainstorming i brzo skiciranje.
3. Digitaliziranje logotipa.
4. Dizajn vizualnog identiteta.

Trajanje
Program radionice traje ukupno osam sati.

Za koga?
Radionice su namijenjene nezaposlenim osobama, uključujući dugotrajno nezaposlene, članovima Udruge Prizma.

Vrijeme održavanja
20.03.2023. od 12 do 15 sati

21.03.2023. od 12 do 15 sati

22.03.2023. od 11 do 13 sati

Mjesto održavanja
Klub za mlade Tamo Iza, Obrovački odvojak 6, Gračac

Trebam li imati svoje prijenosno računalo?
Da. Ako nemaš svoje prijenosno računalo navedi to u prijavnici kako bi mogli osigurati sudionicima radno računalo.

Objavljeno: 02. ožujka 2023.

broken image

Projekt pod nazivom ''Centar za održivi razvoj ruralnih sredina'' sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost Udruge Prizma.