Istraži kako tiskati koristeći prirodne materijale

Dođi na besplatnu kreativnu radionicu koja će se održati u subotu 18. svibnja 2024. godine u Zadru

Mlada si i maštovita osoba koja želi više koristiti materijale iz prirode u svom kreativnom izražavanju? Dođi i sudjeluj na kreativnoj radionici tijekom koje ćemo koristiti prirodne materijale kao šablonu za tisak. Kvalitetno provedi svoje slobodno vrijeme i upoznaj druge mlade ljude sličnih interesa te saznaj više o različitim Erasmus+ projektima koje provodimo, a u koje se i ti možeš uključiti.

Što ćemo raditi?

Koristeći se temperom, biljkama i drugim prirodnim elementima različitih tekstura istražit ćemo što može biti šablona za tisak i stvoriti umjetnička djela.

Ako ovih dana u svojoj okolini primijetiš interesantan detalj za koji smatraš da bi mogao ostaviti zanimljiv trag, ponesi ga sa sobom na radionicu.

Tijekom kreativne radionice, mladi koji su sudjelovali na Erasmus+ aktivnostima predstavit će svoje dosadašnje iskustvo sudjelovanja i upoznati druge mlade s prilikama za sudjelovanje u aktivnostima razmjena mladih i edukacija na koje se još stigneš prijaviti.

Za koga?

Za mlade s područja Zadra i Zadarske županije u dobi od 15 do 30 godina.

Gdje?

Udruga Prizma
Ulica Nadbiskupa Nikole Matafara 2
Zadar

Kada?

18. svibnja 2024. godine
10:00 - 11:00 sati

broken image

Ako želiš sudjelovati na radionici ili imaš pitanja slobodno nam se javi na margareta@udrugaprizma.hr.

broken image

Kreativna radionica je organizirana u okviru Erasmus+ projekta br. 2023-1-HR01-KA151-YOU-000127247 i aktivnosti razmjene mladih pod nazivom My Eco Studio koja je sufinancirana sredstvima Europske unije.