Prijavi se i sudjeluj na razmjeni mladih u Španjolskoj

Uči o održivosti i zaštiti okoliša od vršnjaka iz Hrvatske, Španjolske i Latvije u Valladolidu od 18. do 25. rujna 2023. godine

Ako te zanimaju ekološke teme, zaštita okoliša, cirkularna ekonomija, ponovno korištenje i recikliranje otpada prijavi se na razmjenu mladih koja će se održati u Valladolidu u Španjolskoj od 18. do 25. rujna 2023. godine. Ukupno 26 mladih osoba iz Hrvatske, Španjolske i Latvije će tijekom šestodnevnog programa učiti jedni od drugih u prekrasnom vanjskom prostoru za mlade Spacio 3.14.

broken image

Smještaj i prehrana

Sudionici će biti smješteni u hostelu El Callejón u višekrevetne sobe. Tijekom razmjene mladih osigurana su tri obroka dnevno i osvježenja.

Putni troškovi će biti refundirani nakon održavanja aktivnosti u maksimalnom iznosu do 275€ po sudioniku.

Više informacija o projektu možeš pročitati ovdje.

 

Profil sudionika

Udruga Prizma traži sedam mladih iz Hrvatske koji žele sudjelovati na razmjeni mladih. Članovi Udruge Prizma, volonteri i mladi iz Zadarske županije imaju prednost pri odabiru sudionika, a ako ste osoba s manje mogućnosti, pružiti ćemo vam posebnu podršku. Sudionici trebaju biti u dobi od 17 do 24 godine.

Prijave su otvorene do 31. kolovoza 2023. godine, a prijavljeni će o rezultatima biti obaviješteni najkasnije do 01. rujna 2023. godine.

Ako imaš dodatnih pitanja slobodno nas kontaktiraj na info@udrugaprizma.hr

 

broken image

Sufinancira Europska unija kroz Erasmus+ program. Ovaj članak odražava isključivo stajalište Udruge Prizma i Komisija se ne može smatrati odgovornom prilikom uporabe informacija koje se u njoj nalaze.