Sudjeluj na razmjeni mladih "My Eco Studio"

Prijavi se do 7. veljače 2024. godine i zajedno s mladima iz Portugala, Italije i Španjolske uči kako samostalno izraditi umjetnički materijal

My Eco Studio (MES) razmjena mladih usmjerena je na dijeljenje znanja i učenje o izradi umjetničkih materijala u kućnoj radinosti kao što su: pastele, pigmenti, papir, prirodne boje i mnogi drugi. Projektom želimo potaknuti održivost u procesu izrade umjetničkih materijala, što može imati pozitivan utjecaj u umjetničkom izražavanju, ali i biti primjer drugim umjetnicima i kreativcima koji žele smanjiti svoj utjecaj na okoliš.

Projektom se također želi potaknuti aktivna participacija među mladima u zajednici i povećati osjećaj inicijative mladih s manje mogućnosti kroz pružanje prilike za organiziranjem aktivnosti zasnovanih na njihovom znanju i interesima.

Profil sudionika

Sudionici na projektu bi trebali biti mladi u dobi od 18 do 30 godina s izraženim interesom za ručni rad, vizualne umjetnosti i zaštitu okoliša. Prioritet imaju mladi ljudi s područja Zadra i okolice. Sudionici će zajedno raditi, pripremati i voditi aktivnosti razmjene mladih i aktivno sudjelovati u svim fazama projekta:

  • Pripremna faza: sudionici u svojim nacionalnim grupama pripremaju aktivnosti za razmjenu mladih. Sve aktivnosti na razmjeni mladih provode sudionici.
  • Pripremni posjet u Velom Ižu koji će se održati od 26. do 29. veljače 2024. godine (uključujući 2 dana za putovanje). Samo voditelj grupe i jedan sudionik po zemlji sudjeluju u ovom pripremnom posjetu.
  • Razmjena mladih u Velom Ižu of 17. do 23. travnja 2024. godine (uključujući 2 dana za putovanje).
  • Lokalna aktivnost: aktivnost koju svaka nacionalna grupa provodi u svojoj zemlji nakon završetka razmjene mladih (obavezno).

 

broken image

 

Više informacija o projektu pronađite ovdje: Infopack

 

Važno

Sudjelovanje u svim fazama projekta je obavezno.

Odabrani sudionici trebaju aktivno sudjelovati u pripremi aktivnosti za razmjenu, ali će imati i nekoliko aktivnosti za pripremiti i voditi nakon razmjene mladih.

Projekt je sufinanciran sredstvima Erasmus + programa Europske unije.

Smještaj, materijale i troškove prehrane na razmjeni mladih u potpunosti organizira i pokriva Udruga Prizma.
Putni troškovi za sudjelovanje na razmjeni mladih za sudionike s područja Zadra refundiraju se do iznosa od 23 EUR.

 

Prijava je otvorena do 7. veljače 2024. godine, a prijavljeni će biti obaviješteni o rezultatima odabira najkasnije 9. veljače 2024. godine.

 

 

broken image

Sufinancira Europska unija kroz Erasmus+ program. Ovaj članak odražava isključivo stajalište Udruge Prizma i Komisija se ne može smatrati odgovornom prilikom uporabe informacija koje se u njoj nalaze.