Doživite audio vizualni trans uz dubrovački Embassy 516

Dođite na pravu glazbenu poslasticu 16. veljače u dvoranu Centra za kreativne industrije Zadar s početkom u 21 sat.

U nastavku Urbofon Live programa, u Zadar premijerno stiže jedinstveni projekt dubrovačkih glazbenika i vizualnih kreativaca Embassy 516, iza kojeg stoje Žarko Dragojević, Tomislav Kličan, Ivica Glunčić i Maro Zajec.

Oformljeni 2006. godine, do danas su objavili tri studijska izdanja, od kojih je posljednje “Trans.” stiglo pred kraj 2023. godine i našlo se na top listama najboljih domaćih izdanja u prošloj godini.

Uz pojavljivanja na velikim festivalima, poput InMusica i Terranea već su prvim albumom “Surveillance Of The Environment” 2012. godine zaradili službenu potporu MTV-ja.

2018. godine im izlazi hvaljeni album “Correlation”, a najnoviji “Trans.” zaokružuje konceptualnu trilogiju koja lirski i zvučno prativ narativ tamo gdje su se zaustavila prethodna izdanja.

Svoj zvuk opisuju kao shoegaze/alter rock, a za vizualni dio brine naš poznati ilustrator Igor Jurilj/ Yellow Yuri koji potpisuje naslovnice svih albuma Embassy 516.

Ne propustite pravu glazbenu poslasticu 16. veljače u dvorani Centra za kreativne industrije Zadar s početkom u 21 sat.

Za osvježenje se brine Varoška Pivovara.

Kada?

16. veljače 2024.
Vrata: 20:00 sati
Početak: 21:00 sat

Gdje?

Centar za kreativne industrije
Put Murvice 3A
Zadar

 

Ulaznice po cijeni od 5 EUR mogu se kupiti:

  • putem Entrio sustava za prodaju ulaznica,
  • u Udruzi Prizma na adresi Ul. Nadbiskupa Nikole Matafara 2, Zadar od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati,
  • na ulazu u Centar za kreativne industrije na dan koncerta od 20 sati.

O programu

Urbofon Live je cjelogodišnji koncertni program koji prati domaću nezavisnu glazbenu scenu zamišljen kao svojevrsni nastavak na radijsku emisiju Urbofon koja se od 2018. godine emitira na HR Radio Zadru. Ciljevi programa su razvoj i upoznavanje publike s recentnom hrvatskom nezavisnom glazbenom scenom, jačanje lokalne glazbene scene kroz povezivanje i umrežavanje s glazbenicima iz cijele Hrvatske, pozicioniranje Zadra na koncertnu kartu urbane glazbene scene u Hrvatskoj, razvoj kompetencija mladih u području kulturnih i kreativnih industrija kroz volonterski program i iskustveno učenje. Uz podršku Varoške Pivovare i Papice.

broken image

Zanima te tko i kada će nastupiti u Zadru u okviru programa urbane glazbe Urbofon Live? Prijavi se na newsletter i dobiti ćeš informaciju o održavanju koncerta direktno u sandučić elektronske pošte najkasnije 10 dana prije održavanja koncerta.

Podrška

broken image

Medijska podrška

broken image

Ulaznice

broken image