Učlani se i besplatno koristi prostor za mlade

Mladima je besplatno osiguran prostor za kvalitetno organiziranje slobodnog vremena u klubu za mlade

Započela je provedba projekta Klub za mlade Tamo Iza kojega sufinancira Općina Gračac. Tijekom 2021. godine mladima je besplatno osiguran prostor za kvalitetno organiziranje slobodnog vremena u klubu za mlade.

Članovi mogu koristiti prostor kluba za mlade svaki dan od 07:00 do 22:00 sata. Kako bi dobili digitalni ključ potrebno je ispuniti prijavnicu i učlaniti se u klub. Korištenje digitalnog ključa je vrlo jednostavno. Nakon što ti pošaljemo poveznicu za preuzimanje aplikacije Nuki ona će sadržavati jedinstveni kod koji će povezati aplikaciju sa ključanicom. Nakon toga otvoriš aplikaciju Nuki i možeš otključati prostor putem interneta ili bluetooth-a ako si u blizini kluba.

broken image

Prostor kluba možeš koristiti za učenje, organiziranje i kvalitetno provođenje slobodnog vremena, kako bi radio_la na računalu, surfati internetom, gledati omiljene serije i filmove na Netflix-u ili MaxTV, čitati časopise i knjige, družiti se uz društvene igre. Također, možeš besplatno kopirati dokumente i ispisivati edukativne materijale. Što god poželiš.  

 

 

 

broken image

Projekt pod nazivom Klub za mlade Tamo Iza je sufinancirala Općina Gračac. Sadržaj članka je isključiva odgovornost Udruge Prizma i ne odražava nužno stajalište Općine Gračac.