Glazbena poslastica: Ivan Grobenski & The Mental Health Support predstavljaju nagrađivani Apocalipstick i novi album Kink

Dođi 20. travnja u polivalentnu dvoranu Providurove palače u Zadru jer Ivan Grobenski sa svojim bendom priprema vrhunsku svirku

U svom nastavku, cjelogodišnji koncertni program Urbofon Live predstavlja izvrsnog koprivničkog kantautora Ivana Grobenskog koji će uz bend The Mental Health Customer Support premijerno pred zadarskom publikom predstaviti svoj hvaljeni i nagrađivani četvrti studijski album 'Apocalipstick' ali i pjesme s novog albuma “Kink”.

Ovaj plodonosni i žanrovski raznorodan autor na domaćoj je glazbenoj sceni prisutan posljednjih dvadsetak godina, a nakon bendova Lolita i Moskau zaplovio je solo vodama i prometnuo se u jedno od omiljenih i vrlo hvaljenih imena kantautoske scene.
Albumom “Apocalipstick” oduševio je glazbene kritičare diljem regije i ponio epitete ‘najboljeg domaćeg albuma godine’ te ‘najboljeg soul albuma ikad snimljenog u Hrvatskoj’ te zaradio nominacije za nagradu Rock&Off u kategoriji “Albuma godine” i “Pjesme godine” te nominaciju za Porina u kategoriji “Najboljeg albuma alternativne glazbe”. Ujedno, Grobenski je uvršten i u izbor 100 Artists To Watch 2023. kojeg sastavlja IMPALA, Europska organizacija nezavisnih izdavača i nacionalnih glazbenih organizacija.

Ponosni je vlasnik pet studijskih albuma, a nakon brojnih nastupa diljem zemlje i regije, od kojih valja istaknuti one na međunarodnim festivalima MENT u Ljubljani i WAVES u Austriji, u Zadar stiže u pratnji benda Mental Health Customer Support kojeg čine Marin Hraščanec (klavijature), Luka Ostreček (sax/gitara), Lovro Kocijan (bass/synth) i Davorin Car (bubanj/el.bubanj), a koncert će održati u Polivalentnoj dvorani Providurove palače 20. travnja s početkom u 21 sat.

Za osvježenje se brine Varoška Pivovara. 

Kada?

20. travnja 2024. godine
20:00 Vrata
21:00 Koncert

Gdje?

Polivalentna dvorana
Providurova palača
Poljana Šime Budinića 3, Zadar

Ulaznice po cijeni od 7 EUR mogu se kupiti:

  • putem Entrio sustava za prodaju ulaznica,
  • u Udruzi Prizma na adresi Ul. Nadbiskupa Nikole Matafara 2, Zadar od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati,
  • na ulazu u Poivalentnu dvoranu Providurove palače na dan koncerta od 20 sati.

O programu

Urbofon Live je cjelogodišnji koncertni program koji prati domaću nezavisnu glazbenu scenu zamišljen kao svojevrsni nastavak na radijsku emisiju Urbofon koja se od 2018. godine emitira na HR Radio Zadru. Ciljevi programa su razvoj i upoznavanje publike s recentnom hrvatskom nezavisnom glazbenom scenom, jačanje lokalne glazbene scene kroz povezivanje i umrežavanje s glazbenicima iz cijele Hrvatske, pozicioniranje Zadra na koncertnu kartu urbane glazbene scene u Hrvatskoj, razvoj kompetencija mladih u području kulturnih i kreativnih industrija kroz volonterski program i iskustveno učenje. Program je sufinanciran sredstvima Ministarstva kulture i medija, Hrvatskog društva skladatelja i Turističke zajednice Grada Zadra, a održava se u suradnji s Koncertnim uredom Zadar i uz podršku Varoške Pivovare, Papice i Centra nezavisne kulture Zadar.

broken image

Zanima te tko i kada će nastupiti u Zadru u okviru programa urbane glazbe Urbofon Live? Prijavi se na newsletter i dobiti ćeš informaciju o održavanju koncerta direktno u sandučić elektronske pošte najkasnije 10 dana prije održavanja koncerta.

Sufinancira

broken image

Suradnja

broken image

Podrška

broken image

Medijska podrška

 

broken image


Ulaznice

broken image