Mapiranje prostora za kvalitetno provođenje slobodnog vremena

U Velom Ižu od 3. do 8. travnja 2024. godine održana je edukacija u Društveno kulturnom centru „Školj"

U Velom Ižu od 3. do 8. travnja 2024. godine održana je edukacija u Društveno kulturnom centru „Školj“ u okviru programa društveno korisnog učenja pod nazivom Kvalitetno provođenje slobodnog vremena u fokusu mladih. Tijekom edukacije mladi umjetnici, grafički dizajneri, ilustratori i mladi voditelji su zajedno s osobama koje rade s mladima, edukatorima i socijalnim radnicima detektirali mjesta na kojima mlade osobe mogu provoditi svoje slobodno vrijeme na kvalitetan način i izradili prototipe umjetničkih karti Zadra, Antwerpa, Valladolida i Kuldige.

broken image
broken image

Tijekom edukacije iznijeli su ideje za kreiranje online platforme koja će se baviti tematikom kvalitetnog provođenja slobodnog vreman mladih, a mladi iz Zadra su odlučili kreirati umjetničke karte Grada Zadra, Zadarske županije i Republike Hrvatske, u kojima će istaknuti prostore i organizacije u kojima mladi mogu kvalitetno provoditi slobodno vrijeme.

broken image

Lokalne aktivnosti su planirane za provedbu u svibnju i lipnju 2024. godine tijekom kojih će mladi detektirati prostore i organizacije koje nude prilike za kvalitetno provođenje slobodnog vremena mladih i izraditi umjetničke karte.

broken image

Želiš se pridružiti grupi mladih kreativaca i entuzijasta koji doprinose razvoju lokalne zajednice i pomažu mladima kvalitetno provoditi slobodno vrijeme? Javi nam se na margareta@udrugaprizma.hr ili na info@udrugaprizma.hr i saznaj kako se možeš priključiti.

broken image

Projekt “What the fun! Mapping the opportunities for quality leisure time through service learning” br. 2023-1-BE05-KA220-YOU-000166921 sufinancira Europska unija. Izraženi stavovi i mišljenja su odgovornost autora i ne odražavaju nužno stavove Europske unije ili Europske izvršne agencije za obrazovanje i kulturu (EACEA). Ni Europska unija ni EACEA ne mogu se smatrati odgovornima za njih.