Reper iz sobe premijerno u Zadru

Dođi 22. ožujka u polivalentnu dvoranu Providurove palače i zapleši uz mješavinu soul, psychedelic, funk i hip hop glazbe.

Otkako se pojavio na domaćoj glazbenoj sceni, Reper iz sobe osvaja publiku svojom mješavinom soul, psychedelic, funk i hip hop glazbe. Neki kažu dalmatinski Jovanotti, drugi tvrde ništa slično.

Iza umjetničkog imena Reper iz sobe krije se Ivan Grgić, koji je rodni Biograd na Moru zamijenio zagrebačkom adresom, a nakon rada u gypsy jazz bandu Gadjo Manouche započeo je novo glazbeno poglavlje. Uz prateći bend od 2018. godine plovi bespućima domaće glazbene scene, a do danas je, pod okriljem izdavačke kuće Menart, objavio dva albuma “Vanka” (2020.) i “Unutra” (2023), od kojih je posljednji nominiran za Porina u kategoriji najboljeg hip hop albuma.

Na svom premijernom nastupu pred zadarskom publikom predstavit će presjek dosad objavljenih pjesama, a na repertoaru će se naći i nove stvari koje bi svoje mjesto trebale naći na trećem albumu.

Odnedavno osvježeni bend uz Repera na gitari i vokalu čine Emir Čovran (bubanj), Marino Vinja (bass) i Anna Moor (flauta, vokal), a uživo ih možete čuti u Polivalentnoj dvorani Providurove palače 22. ožujka s početkom u 21 sat.

Za osvježenje se brine Varoška Pivovara.

Kada?

22. ožujka 2024. godine
20:00 Vrata
21:00 Koncert

Gdje?

Polivalentna dvorana
Providurova palača
Poljana Šime Budinića 3, Zadar

Ulaznice po cijeni od 5 EUR mogu se kupiti:

  • putem Entrio sustava za prodaju ulaznica
  • u Udruzi Prizma na adresi Ul. Nadbiskupa Nikole Matafara 2, Zadar od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati,
  • na ulazu u Poivalentnu dvoranu Providurove palače na dan koncerta od 20 sati.

O programu

Urbofon Live je cjelogodišnji koncertni program koji prati domaću nezavisnu glazbenu scenu zamišljen kao svojevrsni nastavak na radijsku emisiju Urbofon koja se od 2018. godine emitira na HR Radio Zadru. Ciljevi programa su razvoj i upoznavanje publike s recentnom hrvatskom nezavisnom glazbenom scenom, jačanje lokalne glazbene scene kroz povezivanje i umrežavanje s glazbenicima iz cijele Hrvatske, pozicioniranje Zadra na koncertnu kartu urbane glazbene scene u Hrvatskoj, razvoj kompetencija mladih u području kulturnih i kreativnih industrija kroz volonterski program i iskustveno učenje. Program je sufinanciran sredstvima Ministarstva kulture i medija i Hrvatskog društva skladatelja. Uz suradnju s Koncertnim uredom Zadar i uz podršku Varoške Pivovare, Papice i Centra nezavisne kulture Zadar.

broken image

Zanima te tko i kada će nastupiti u Zadru u okviru programa urbane glazbe Urbofon Live? Prijavi se na newsletter i dobiti ćeš informaciju o održavanju koncerta direktno u sandučić elektronske pošte najkasnije 10 dana prije održavanja koncerta.

Sufinancira

broken image

Suradnja

broken image

Podrška

broken image

Medijska podrška

broken image

 

Ulaznice

broken image