Kreativno eksperimentiranje u tijeku

Započele su besplatne radionice fotografije, glazbene radionice, radionice eksperimentalnog filma i participativne demokracije za mlade

Započele su besplatne radionice fotografije, glazbene radionice, radionice eksperimentalnog filma i participativne demokracije za mlade. Želiš se priključiti i sudjelovati na radionicama, naučiti nešto novo i provesti vrijeme u prirodi dok snimaš eksperimentalni film i fotografije? Želiš nauliti svirati neki od glazbenih instrumenata, ali ne znaš gdje i kako početi? Javi nam se ili dođi do kluba za mlade Tamo Iza i otisni se na kreativno eksperimentiranje s nama.

Glazbene radionice

Ciklus radionica Eksperimentalna glazba obuhvatiti će interaktivne i zabavne radionice o povijesti glazbe, osnove teorije glazbe, sviranje instrumenata poput gitare, basa i udaraljki, skupno muziciranje, improvizaciju i izradu efekata za modulaciju zvuka pomoću Arduino tehnologije.

broken image

Filmske radionice

Tijekom ciklusa radionica Eksperimentalni film obraditi ćemo teme poput filmskih žanrova, osnove snimanja (vrste objektiva, kadar, svjetlo, kompozicija), demonstrirati ćemo rad na opremi za snimanje slike i zvuka, proći osnovne elemente scenarija, baviti se filmskom režijom i montažom te u praktičnom dijelu radionica snimati individualno i u grupi.

broken image

Foto radionice

Baviti ćemo se i eksperimentalnom fotografijom koja će obuhvatiti teme poput osnove fotografije, kadrovi, scene, crno bijela fotografija, fotografija u boji, osnove fotografiranja portreta, pejzaža, arhitekture, akcije/pokreta, dokumentarne i turističke fotografije, noćni snimci, makrofotografija. A potom ćemo u praktičnom dijelu fotografirati zapažanja kulturne i prirodne baštine.

 

broken image

Ako želiš sudjelovati na aktivnostima prati nas putem Facebook-a gdje ćemo objavljivati događaje, javi se u klub za mlade Tamo Iza ili nam pošalji poruku na info@udrugaprizma.hr

 

broken image

Projekt pod nazivom Ruralni studio za kreativno eksperimentiranje provodi se uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.