Uključi se u program društveno korisnog učenja

Pomozi nam detektirati prostore za kvalitetno provođenje slobodnog vremena mladih i izraditi umjetničke karte. Prijave su otvorene do 16. veljače.

Teško dolaziš do informacija o aktivnostima, organizacijama i prostorima za mlade gdje možeš kvalitetno provoditi svoje slobodno vrijeme? Želiš učiniti nešto po tom pitanju?! Mlada si i kreativna osoba? Želiš doprinijeti razvoju umjetničkih karti i online platforme za mlade?

Program društveno korisnog učenja pod nazivom “Kvalitetno provođenje slobodnog vremena u fokusu mladih” pruža ti priliku da učiš, razvijaš svoje vještine i zajedno s mladima iz Hrvatske, Španjolske, Belgije i Latvije detektiraš i mapiraš prostore za kvalitetno provođenje slobodnog vremena mladih i doprineseš izradi online platforme za mlade.

Kvalitetno provođenje slobodnog vremena u fokusu mladih

Za koga?

Tražimo dvije mlade osobe od 18 do 30 godina starosti s područja Zadra i Zadarske županije.

Kada?

Predviđeno je sudjelovanje u programu društveno korisnog učenja od sredine veljače do kraja lipnja 2024. godine, povremeno, prema mogućnostima polaznika programa.

Program obuhvaća

• Pripremne aktivnosti u veljači 2024. godine.
  • Edukaciju u Velom Ižu od 3. do 8. travnja 2024. godine. Više informacija o edukaciji pročitaj ovdje.
  • Lokalne aktivnosti u svibnju i lipnju 2024. godine tijekom kojih će biti potrebno:
    • detektirati prostore i organizacije koje nude prilike za kvalitetno provođenje slobodnog vremena mladih,
    • izraditi umjetničke karte.

Više informacija o ključnim datumima, ulozi, obvezama, mogućnostima i što dobivaš sudjelovanjem u programu pažljivo pročitaj u programu.

broken image

Sudjelovanje u programu je besplatno, a troškovi prijevoza, smještaja, prehrane i materijala potrebnih za izradu umjetničkih karti pokriveni su u potpunosti.

Sudionici programa će imati priliku, ovisno o njihovoj raspoloživosti, sudjelovati na međunarodnim Mapathon i Hackathon događanjima u Španjolskoj i Belgiji.

Prijave su otvorene do 16. veljače, a prijavljeni će biti obaviješteni o rezultatima

Ako imaš pitanja slobodno nam se javi na info@udrugaprizma.hr ili na kontakt broj +385 98 959 7680 (WhatsApp ili poziv, kako god ti odgovara).

broken image

Projekt “What the fun! Mapping the opportunities for quality leisure time through service learning” br. 2023-1-BE05-KA220-YOU-000166921 sufinancira Europska unija. Izraženi stavovi i mišljenja su odgovornost autora i ne odražavaju nužno stavove Europske unije ili Europske izvršne agencije za obrazovanje i kulturu (EACEA). Ni Europska unija ni EACEA ne mogu se smatrati odgovornima za njih.