Sudjeluj na razmjeni mladih Be Green IT

Razmijeni iskustva te podijeli svoje mišljenje o ekološkim izazovima današnjice u Torinu sa mladima iz osam Europskih zemalja.

Ako si svjestan ekoloških izazova s kojima se svakodnevno suočavamo i želiš doprinijeti pozitivnim promjenama pridruži nam se na razmjeni mladih pod nazivom Be Green IT.

 

Ukupno 40 mladih osoba u dobi od 18 do 29 godina iz Italije, Grčke, Ujedinjenog Kraljevstva, Hrvatske, Cipra, Mađarske, Španjolske i Portugala tijekom projekta će razmijeniti iskustva i načine na koji oni prevladavaju svakodnevne ekološke izazove s kojima se susreću mladi u europskom i globalnom kontekstu.

 

Vrijeme i mjesto održavanja

Razmjena mladih će se održati u Torinu i Chezal Pragelato u Italiji od 28. kolovoza do 5. rujna 2022. godine. 

 

broken image

 

Smještaj i prehrana

Sudionici će biti smješteni u Casa Alpina Chezal od 28. kolovoza do 3. rujna u višekrevetnim sobama, te od 3. do 5. rujna u OPEN011 u četverokrevetnim sobama. Kreveti će imati jastuke, posteljinu i pokrivače, no potrebno je ponijeti vlastite ručnike. Tri obroka dnevno i osvježenja tijekom programa besplatno su osigurani u prostoru održavanja aktivnosti. 

Putni troškovi će biti refundirani u maksimalnom iznosu do 275 € po sudioniku.

Više informacija o projektu pročitaj u informacijskom paketu kojega možeš preuzeti ovdje

 

Prijave

Prijave su otvorene do popunjavanja grupe. Udruga Prizma traži 6 sudionika u dobi od 18 do 29 godina. Prijavljeni će biti obaviješteni o rezultatima u najkraćem roku nakon zaprimanja prijave.

 

 

Aktivne epidemiološke mjere

Više informacija o aktivnim epidemiloškim mjerama pročitaj ovdje.

 

Ako imaš dodatnih pitanja slobodno nam se obrati na info@udrugaprizma.hr.