Radiofonični zagrebački indie rock bend Orvel dolazi u Zadar!

Dođi 11. svibnja 2024. godine na još jednu Urbofon Live poslasticu u polivalentnu dvoranu Providurove palače i zapleši uz Orvel

Ne propustite priliku biti dijelom još jedne glazbene čarolije u okviru cjelogodišnjeg koncertnog programa Urbofon Live, koju će 11. svibnja u Providurovoj palači prirediti Orvel.

Zagrebački indie rock bend osnovan 2011. godine, po prvi put će zasvirati pred zadarskom publikom i pokazati zašto svojim glazbenim izričajem ostavlja neizbrisiv trag na domaćoj glazbenoj sceni.

Frontmen Igor Ilić (električna gitara, bas gitara, bubnjevi i sintesajzer), Marko Čorokalo (bas gitara), Petar Novak (bubnjevi, električna gitara, bas gitara), Karlo Uchytil (sintesajzer i električna gitara) i Marko Jankek (električna gitara) već više od desetljeća pronose svježinu i pozitivnu energiju domaćim eterom spajajući elemente rocka, indie rocka, art rocka i synth popa kreirajući pritom svoj prepoznatljivi zvuk.

Ponosni su vlasnici triju studijskih albuma "Dani" (2015.), "Div" (2019.) i "Priče o putovanjima i stajanju na mjestu" (2022.), ali i dviju nominacija za najbolje video uratke - “Ovo nije zapad" nominiran 2015. za najbolji spot godine i montažu na Split spot festivalu i "2020" nominiran za najbolji Indie video na Adria Muzzik Video Awards 2020. godine.

Uz to, njihov posljednji album "Priče o putovanjima i stajanju na mjestu" priskrbio je Orvelu nagradu Moj prvi Music Pub, u istoimenoj glazbenoj emisiji Hrvatskog radija, za grupu godine.

Ne propustite doživjeti Orvel uživo jer nas na svom premijernom nastupu u Zadru momci vode kroz presjek svoja tri albuma i garantiraju vrhunsku glazbenu večer.

Koncert se održava 11. svibnja 2024. godine u polivalentnoj dvorani Providurove palače u Zadru, s početkom u 21 sat.

Za osvježenje se brine Varoška Pivovara.

Kada?

11. svibnja 2024. godine
20:00 Vrata
21:00 Koncert

Gdje?

Polivalentna dvorana
Providurova palača
Poljana Šime Budinića 3, Zadar

Ulaznice po cijeni od 5 EUR mogu se kupiti:

  • putem Entrio sustava za prodaju ulaznica,
  • u Udruzi Prizma na adresi Ul. Nadbiskupa Nikole Matafara 2, Zadar od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati,
  • na ulazu u Polivalentnu dvoranu Providurove palače na dan koncerta od 20 sati.

O programu

Urbofon Live je cjelogodišnji koncertni program koji prati domaću nezavisnu glazbenu scenu zamišljen kao svojevrsni nastavak na radijsku emisiju Urbofon koja se od 2018. godine emitira na HR Radio Zadru. Ciljevi programa su razvoj i upoznavanje publike s recentnom hrvatskom nezavisnom glazbenom scenom, jačanje lokalne glazbene scene kroz povezivanje i umrežavanje s glazbenicima iz cijele Hrvatske, pozicioniranje Zadra na koncertnu kartu urbane glazbene scene u Hrvatskoj, razvoj kompetencija mladih u području kulturnih i kreativnih industrija kroz volonterski program i iskustveno učenje. Program je sufinanciran sredstvima Ministarstva kulture i medija, Hrvatskog društva skladatelja i Turističke zajednice Grada Zadra, a održava se u suradnji s Koncertnim uredom Zadar i uz podršku Varoške Pivovare, Papice i Centra nezavisne kulture Zadar.

broken image

Zanima te tko i kada će nastupiti u Zadru u okviru programa urbane glazbe Urbofon Live? Prijavi se na newsletter i dobiti ćeš informaciju o održavanju koncerta direktno u sandučić elektronske pošte najkasnije 10 dana prije održavanja koncerta.

Sufinancira

broken image

Suradnja

broken image

Podrška

broken image

Medijska podrška

broken image

 

Ulaznice

broken image