Premijerno u Zadru nastupa elektro punk trio Rolo

Nastupom elektro/indie/punk benda ROLO nastavlja se Urbofon Live - cjelogodišnji koncertni program domaće urbane i nezavisne glazbe u Zadru.

Koncertni program otvorila je zadarska kantautorica Dienne, a 17. veljače u GUMA baru Zadrani će premijerno čuti tročlani splitski bend ROLO, kojeg čine Mišo Komenda (električna gitara), Karlo Kazinoti (bubnjevi, ritam mašina) i Joško Žižić aka. Knez tame (bas).

 

Otkako su se pojavili na domaćoj glazbenoj sceni, plijene pažnju svojim jedinstvenim zvukom, jednostavnošću forme, gotovo mantričkim, repetitivnim tekstovima te kreativnim i vizualno atraktivnim video spotovima.

 

 

Nastavljajući se na ranije bendove u kojima su djelovali (Leut Magnetik, Lažni brkovi, Wizard of stone mountain) ROLO isporučuju kombinaciju elektronike i indie punk rocka s predznakom "eksperimentalno".

 

 

Od prvog nastupa na manifestaciji ‘Radio na cesti’ splitskog radija KLFM prošlo je osam godina, a do danas su nastupali na brojnim festivalskim i klupskim pozornicama diljem Hrvatske. Zadarska će publika premijerno moći čuti pjesme s njihova tri studijska izdanja - “RØLØ” (2016.), HØØP (2018.) i “Ponte Rosso” (2021.).

ROLO poslušajte uživo 17. veljače u GUMA baru. Vrata se otvaraju u 20:00 sati, a koncert počinje u 21:00 sat. Ulaznice po cijeni od 5 EUR mogu se kupiti u Udruzi Prizma na adresi Ul. Nadbiskupa Nikole Matafara 2, Zadar od ponedjeljka do petka od 8:00 do 16:00 sati, na ulazu u klub od 20:00 sati ili putem Entrio.com sustava za prodaju ulaznica.

O programu:

Urbofon Live je zamišljen kao svojevrsni nastavak na radijsku emisiju Urbofon HR Radio Zadra, a za cilj ima razvoj urbane i nezavisne glazbene scene i pozicioniranja Zadra na koncertnu kartu Hrvatske. Koncerti će se održavati jednom mjesečno, a u nastavku programa u Zadar stižu The Fogsellers, Aklea Neon & Sound Doulas, The Black Room, The Siids, Rock&Off tour, One Possible Option i SUN U.

broken image

 

Zanima te tko i kada će nastupiti u Zadru u okviru programa urbane glazbe Urbofon Live? Prijavi se na newsletter i dobiti ćeš informaciju o održavanju koncerta direktno u sandučić elektronske pošte najkasnije 10 dana prije održavanja koncerta.

 

Sufinancira

broken image

Medijska podrška

broken image