Volontiraj na programu urbane glazbe Urbofon Live

Prijavi se do 20. siječnja 2023. godine i podrži razvoj urbane glazbene scene u Zadru!

U suradnji s dugogodišnjom radijskom voditeljicom Majom Milin organiziramo cjelogodišnji koncertni program urbane glazbe pod nazivom Urbofon Live koji je zamišljen kao svojevrsni nastavak na radijsku emisiju Urbofon koja se od 2018. godine emitira na HR Radio Zadru, a prati domaću nezavisnu i urbanu glazbenu scenu.

Urbofon Live za cilj ima upoznati publiku s recentnom hrvatskom glazbenom scenom te jačati lokalnu glazbenu scenu kroz povezivanje i umrežavanje s glazbenicima iz cijele Hrvatske.

broken image

Prijavi se za jednu od volonterskih pozicija ako želiš sudjelovati u razvoju i provedbi cjelogodišnjeg urbanog glazbenog programa i pri tome razvijati kompetencije iz područja kulturnih i kreativnih industrija te steći nova poznanstva, umrežiti se sa glazbenicima, producentima, tehničarima i glavnim akterima koji su uključeni u proces produkcije glazbenog događaja.

 

Tražimo volontere_ke za dugoročni oblik volontiranja na sljedećim volonterskim pozicijama:

  1. Fotograf_kinja
  2. Asistent_ica glazbene produkcije
  3. Promotor_ka
  4. Logističar_ka

 

Ako si zainteresiran_a za volontiranje javi nam se na maja@udrugaprizma.hr i poslat ćemo ti više informacija i dogovoriti sastanak sa koordinatorom volontera na kojemu ćemo detaljnije dogovoriti obaveze i prava volontera.

S volonterom_kom će biti potpisan Ugovor o volontiranju, te po završetku volontiranja dodijeliti Potvrdu o volontiranju i/ili Volontersku knjižicu te Potvrdu o stečenim kompetencijama.

Prijave za volonterske pozicije su otvorene do 20. siječnja 2023. godine, a tijekom provedbe programa otvoriti ćemo poziv za volontere kvartalno do kraja godine.

 

Zanima te tko i kada će nastupiti u Zadru u okviru programa urbane glazbe Urbofon Live? Prijavi se na newsletter i dobiti ćeš informaciju o održavanju koncerta direktno u sandučić elektronske pošte najkasnije 10 dana prije održavanja koncerta.