Volontiraj na cjelogodišnjem koncertnom programu Urbofon Live

Prijavi se do 15. siječnja 2024. godine i pomozi nam razvijati nezavisnu glazbenu scenu u Zadru!

Cjelogodišnji koncertni program Urbofon Live ulazi u drugu godinu provedbe i tijekom 2024. godine planirano je održati devet koncerta u Zadru.

Urbofon Live je zamišljen kao svojevrsni nastavak na radijsku emisiju Urbofon koja se od 2018. godine emitira na HR Radio Zadru, a prati domaću nezavisnu i urbanu glazbenu scenu.

Ima za cilj razvoj i upoznavanje publike s recentnom hrvatskom nezavisnom glazbenom scenom, jačanje lokalne glazbene scene kroz povezivanje i umrežavanje s glazbenicima iz cijele Hrvatske, pozicioniranje Zadra na koncertnu kartu nezavisne glazbene scene u Hrvatskoj i razvoj kompetencija mladih u području kulturnih i kreativnih industrija kroz volonterski program i iskustveno učenje.

broken image

Ako želiš sudjelovati u razvoju i provedbi cjelogodišnjeg koncertnog programa i pri tome razvijati kompetencije iz područja kulturnih i kreativnih industrija te steći nova poznanstva, umrežiti se sa glazbenicima, producentima, tehničarima i glavnim akterima koji su uključeni u proces produkcije glazbenog događaja prijavi se za jednu od volonterskih pozicija.

Tražimo volontere_ke za dugoročni oblik volontiranja u sljedećim područjima:

  • Koncertna fotografija
  • Koncertna organizacija
  • Glazbeno novinarstvo
  • Glazbena produkcija

Ako si zainteresiran_a za volontiranje ispuni prijavnicu.

 

 

16. siječnja ćemo se javiti svim zainteresiranima sa više informacija i dogovoriti sastanak sa koordinatorom volontera na kojemu ćemo detaljnije dogovoriti obaveze i prava volontera.

S volonterom_kom će biti potpisan Ugovor o volontiranju, te po završetku volontiranja ćemo dodijeliti Potvrdu o volontiranju i/ili Volontersku knjižicu te Potvrdu o stečenim kompetencijama.

 

Zanima te tko i kada će nastupiti u Zadru u okviru cjelogodišnjeg koncertnog programa Urbofon Live? Prijavi se na newsletter i dobiti ćeš informaciju o održavanju koncerta direktno u sandučić elektronske pošte najkasnije 10 dana prije održavanja koncerta.